~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, July 16, 2011

Somel sangatlah Baby Mason ni!

Assalammualaikum semua!

mengantok hari ni. AK tunggu masa nak balik je. penat sgt sebab smlm berjaga sampai kol 1 siapkan cerpen. heeheh..

lama xletak gmbo anak sedara AK kan. hihhihi.. rasa gak nak letak tp blom ade stok. hihih.. video pun AK ade nak tunjuk tapi nantilah.. blom ambil dari mama Auni lg. eheheh. nnti eh...

hari ni AK nak kenalkan baby ni. eheheh.. somelll sgt2! nama dia baby Mason. kalau peminat cerita korea, mesti kenal baby ni. heeheh..


comel giler kann!! aaa mcm nak gigit2 jeee pipi gebu dia tu.. eheheh..

baby mason ni dikenali dari cerita Baby and Me..  lakonan pakwe AK tu. heheeh.. siapa2? lalaaaa..

wah! ada aura kebapaan gitu..hehe
eh bukan nak cakap pasal Jang Geun Suk heheh. cuma nak kongsi kecomelan Baby Mason. jom2 cuci mata smbil brangan nak dapat anak secomel ini!


somel kann! aaa geram. heeheheh... kalaulah dok kt Malaysia, AK buat jadik menantu. hihihhi.. kenen ngan Auni. muahahaha.. kiutttt amat!

7 comments:

Aida Azryn said...

auw! comel la baby tu! <3.<3

ainz said...

Lalalalala...tomey nye....nabilah post gambar maru..kamu pulak post gmbar baby! Harini hari comey,yek? Heee.. ;p

..hizamirahim.. said...

comel sangat!
:)

sifu im said...

tomei2..cam adik baby syu aku..hehe

merahitujambu said...

comelnya..nk gigit2 pipi dia

nabilah_2908 said...

ngeeee...comel nya..mata dia bulat...best tak cite ni AK..? :)

Ardini Humaira said...

baby ni nak keciom kaw2 ngan dni hehe

Related Posts with Thumbnails