~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, July 8, 2011

Aktiviti Semalam saat org lain Bekerja!

Assalammualaikum semua!

Jumaat nan mulia sudah kembali! AK lupa nak beritahu kelmarin yg AK cuti semalam. huhu. sorilah pada sesiapa yg mencari kalau ada . kat penang ni memang cuti umum sempena pengisytiharan penang sbgai tapak warisan dunia unesco. huhu.

semalam AK gunakan untuk bersiar-siar bersama keluarga. hehe. tak rancang pun. mula2 dok kemas rumah, sajala tanya adik AK, nak makan apa? lepas tu die ckp nak makan McD. AK pun gurau2 la cakap kat dia. 

"Hah siaplah."

tup-tup lepas dia mandi terus dia pakai baju nak berjalan. tak sampai hati la pulak nak kata kat dia tak jadi. hehe.

then pegi lah makan tgh hari kt McD. heehe.. 


santapan AK smlm. hehehe..pestime try ni... Qounter Pounder kot namanya. heheeh..sedap! mcm Double Chees burger tp lebih besar n satu daging je. sllu AK makan double cheese burger. hehe.

pastu jalan2 tgk beg, berkenan la pulak dengan sling bag ni. haishhh.. kan AK penah tunjuk beg AK dah buruk tak sampai setahun kan. dalam entry INI hehe. so niat hati memang nak cari beg baru, tapi nak cari kaler putih gak sebab putih memang feveret kaler AK selain kaler PINK hheeheh.. tapi last2 terberkenan dgn beg berwarna ini. =_="


hahaha. merah cabai tu. sakit mata tak? sakit tak? haahah. entahlah cmne AK boleh berkenan entah. pelik jugak AK pilih warna merah. heeheh. tp sesekali tak apa kan. hehehe.

itulah aktiviti AK smlm di saat semua org di lain2 negeri sedang bekerja. jangan jeles yer! heehehe... eh esok pun AK cuti jugak sebab esok Ulangtahun Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang. ok tetibe rasa best jadik warga Pulau Pinang. miahahaah..
ok tata! selamat hari jumaat semua!

3 comments:

nabilah_2908 said...

sy cari... :)

eh..fav. sy tu quarter pounder..sbb daging dia lebih tebal sikit dri double cheese burger... ;)

seronoknya cuti...esok sy keje...huhu...

esok plan nak g mana lak..? :)

aliesha kirana said...

ye eh.. aah tebal.. suka..gonna be my fav too nanti..heeheh..

esok AK blom plan apa2..rasanya dok kt umah je kot sbb nak siapkan manuskrip..hehehe

ainz said...

oooo...ini keja kamu,ye.....hik3..seronoknye bercuti..seronoknye makan mcD..seronoknye dapat handbag!

sangat berani,la kamu AK..sy tak berani nak pakai warna2 terang camtu..

Related Posts with Thumbnails