~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, July 23, 2011

Selamat Pengantin Baru Abang...

Assalammualaikum semua!

hari Sabtu yg penuh ceria! tapi AK taklah ceria sangat, sebab sedih, tak dapat nak hadiri majlis perkahwinan salah seorang sahabat AK..


ya inilah dia. die telah menjadi bestfriend AK sejak AK mengenalinya di zaman U dulu. cewah nostalgia kemain. hehee..

esok majlis kenduri di sebelah pihak lelaki nun di negeri Johor tapi sah-sah la AK xdpt pergi, sebab dah taip entry ni awal2 haahaha.

oppsss serius.

di kesempatan ini AK nak minta maaf pada Abang Lotfi (dipanggil abang kerana dia lebih tua dari aku hehe) kerana AK xdpt menghadirkan diri ke majlis abang esok atas beberapa sebab yg tak dapat AK elakkan.. wah mcm tulis surat rasmi.. =_="



AK harap abang faham. maafkan AK untuk segalanya. AK doakan perkahwinan abang akan berkekalan sampai syurga dan dikurniakan anak2 yang soleh. amin...

wah syahdu lak rasanya.. hehe.

p/s : bila giliran kita? hanya Allah yang tahu. hehe.

6 comments:

Aida Azryn said...

Selamat pengantin baru~ tuan blog ni bla lagi?ngeee. :B

Papa Mifz said...

selamat pengantin baru pada mereka...harap kekal bahagia...:)

asfira aminuddin said...

selamat penganti baru bwat ur best friend! :))

merahitujambu said...

selamat pengantin baru...cantik sgt..

Ardini Humaira said...

kawen dah dia.. bestnye kan. takpe2.. tak dapat hadir pun no poblem. doa tu lebih bermakna :)

ainz said...

selamat pengantin baru juga..

PS: AK..sy tak bleh view page AK dalam hp sebab ade login gengblogger..huuu

Related Posts with Thumbnails