~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, July 21, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Assalammualaikum semua!

hari ni AK nak masuk contest ni. hihihhi.. sebab encik Zami a.k.a Cikgu Zami buat header cantikkk dan kemas dan simple. eh.. eh.. baik AK tulis mende ni dlm slogan je. hehehe..
ok2 jom pakat2 join. tak ada tarikh tutup lagi, ikut la tuan tanah ble die nak tutupkan.. tp die baik jadi boleh adjust lg tarikh tutup. hahaa.. jom2..

klik banner utk join!

maka dengan penuh rasa rendah dirinya, inilah slogan saya buat cikgu zami...

"Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab header yg dibuat oleh anda, sgt kemas dan cantik, simple tapi menarik kau memang da bomb! silalah buatkan utk saya! sekian..."

nak tag...


Sekian, terima kasih.

p/s : suka edit header, tapi xreti nak buat sgt. hehe..

12 comments:

..hizamirahim.. said...

hehe.
thanks AK!
;)

moga berjaya.

abglan said...

good luck!

nabilah_2908 said...

jeng...jeng..jeng....

mmg tgh cari org buatkan header nih...

thnks AK...rasa mcm nk menjoin kan diri gak... :) :)

Dilla Ady said...

gud luck AK...tp header Ak tu pun cantik jugak tau..pandai gak Ak buat...

~SukEMakAn~ said...

hehe....comel ayat! ^^

asfira aminuddin said...

babe, goodluck! i pun tak reti nak edit2 or bwat header yg cantik :)

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

syahira ariff said...

semoga berjaya
nnti blog ni ada header bru da
=)

merahitujambu said...

good luck yee.harap ada rezeki kamo..

Mra Mastura said...

gudluck AK! XD

Ardini Humaira said...

Goodluck AK :)

Related Posts with Thumbnails