~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, July 18, 2011

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you

Assalammualaikum semua!

 nak letak gambo mak ayah, tapi tu dah memang semua org rasa..kan.. hehe
maka AK nak letak gmbo lain, tp entah nak letak gambar siapa AK pun tak tahu. haaha. setelah memikirkan beberapa perkara dan baru-baru ni, insan ini telah membuatkan AK membulatkan tekad untuk menggapai cita2 AK untuk jadi penulis selepas baca artikel tentang dia....

maka AK tempek muka beliau! heeheh..


kenal tak insan ini? mesti ada yg kenal dan ada yang tak. hehe.. inilah Novelis Terkenal, Kak Damya Hanna!


ini adalah novel pertama beliau yang telah melonjakkan nama beliau dalam dunia penulisan..


nak baca artikel tu boleh baca kat SINI

p/s : smgt berkobar-kobar nak jadi novelis ni! hihihihih

8 comments:

ainz said...

kadang2 kita perlukan someone dijadikan role model untuk lebih bersemangat mencapai cita2..role model tak semestinya family,kan?

teruskan menulis,AK! ;)

nabilah_2908 said...

bagus la AK...nak tgk AK pulak masuk paper macma ni...famess...(^_^)

sy punya semangat makin lama..makin lemau....huhu.. :)

..hizamirahim.. said...

hehe.
pernah bace novel tu!
walaupon x minat bace novel tapi zami TERbaca novel tu sbb adik zami beli buku dia masa dulu2.

:D

Aida Azryn said...

kamoo kena tag! :D
http://www.aidaazryn.com/2011/07/kosmetik-yang-wajib-ada-dalam-handbag.html

Zuha said...

wah!! saya baca novel ni!! memang best storyline die...

http://mat-jungle.blogspot.com

merahitujambu said...

lama x layan novel...dulu masa sekolah menangah rajin beli novel

Dilla Ady said...

baru nk up entri pasal damia ni tau AK..tetiba terkagum ngan die n nk jadi cam die jugak..huhu

Ardini Humaira said...

sis damya dulu dni slalu berkomen2 ngan dia.. rindu betul... pas dia sambung blaja ritu dia tak bape hirau dah. tah2 dah lupa kat dni hehehe

Related Posts with Thumbnails