~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, June 30, 2010

Dunia Sekarang..~Wanita lari separuh bogel elak diperkosa 10 lelaki~

Salam...
AK nak berkongsi artikel ini:

GERIK: Seorang remaja perempuan terpaksa lari dalam keadaan separuh bogel sejauh kira-kira satu kilometer bagi menyelamatkan diri daripada diperkosa 10 lelaki sebaik selesai mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya di sebuah ladang kelapa sawit, Sabtu lalu.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.40 malam itu, remaja berusia 18 tahun dari sebuah kampung di sini, pada mulanya dibawa bersiar-siar oleh teman lelakinya berusia 20-an dengan motosikal.

Sumber berkata, remaja itu dibawa sejauh kira-kira 40 kilometer sebelum memasuki sebuah ladang kelapa sawit di Kampung Belum Baru dan mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya itu.

“Bagaimanapun, selepas masing-masing keletihan dan berehat di bawah pokok kelapa sawit, tiba-tiba datang 10 lelaki dengan beberapa motosikal dan cuba merogol remaja itu.

“Disebabkan ketakutan kerana melihat ramai lelaki cuba merogolnya, mangsa meronta dan melarikan diri dengan mencapai seluar dan telefon bimbitnya,” katanya.

Katanya, mangsa hanya sempat memakai seluarnya ketika lari menyelamatkan diri dengan berjalan kaki sejauh kira-kira satu kilometer sebelum menghubungi talian 999.

Menurut sumber, 10 minit kemudian, sepasukan anggota polis tiba dan menyelamatkan remaja itu daripada menjadi mangsa rogol beramai-ramai.

Mangsa kemudian membuat laporan polis pada malam kejadian sebelum dibawa ke Hospital Gerik (HG) dan doktor mengesahkan terdapat kesan koyakan pada kemaluan mangsa.

“Mangsa mengaku kenal teman lelakinya sebulan lalu dan kali pertama melakukan hubungan seks,” katanya.

artikel dr MyMetro

ntah la, AK xrase kesian pn dgn prempuan tu, sbb kalu die xdirogol pn, die dh pun lakukan mende tu dgn pakwe die.. so ape guna die lari lg, kalu dara die dh xde.. xpaham tol AK dgn manusia zmn skrg, kenapa sng sgt nk serahkan mende tu, ske ikutkn nafsu jer, pompuan lak ske ikutkan sgt perasaan cinta smpai xkisah nk serahkan ape pun..
tp sapelah AK nk menilai mereka2 ni, AK pn byk kelemahan dan khilaf... tp Ak sedih sgt dgn manusia akhir zmn skrg ni..hmmm.. apalah nasib generasiku kelak?

7 comments:

perempuan ITU said...

macam2 la diorang ni. haih

aliesha kirana said...

tu la...dunia skrg... pelik2 je...

Mama Yuki said...

heh! pompuan xde maruah...pandai pulak dia larikan diri...

aliesha kirana said...

tu la...hihi.. dh buat dh pastu pndai lak nk lari... cm hape jek..

Aini said...

kenapa pilih boyfriend yg merosakkan mcam tu..tak fham aku

Miss Izah Mohamed said...

HURM MMG PELIK PON..
MUNGKIN BG DIA RELA ITU LEBIH BAIK DR TERPAKSA..

YELAH, TAKKAN NAK DIROGOL??
TP RELA AJE BG KT BF DIA..
KERANA SAYANGGGGG! HAISHHH!

aliesha kirana said...

tu la...manusia akhir zmn.. kt bf bg jek kn... tp dh rosak dh, pe guna nk lari lg... pompuan ni sllu sbb syg sgt yg bg tu.. laki yg nak tu yg ikut nafsu..bkn syg pn...

Related Posts with Thumbnails