~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, June 4, 2010

Kenapa Aku Malas Blogging Skrg?

Salam... (dgn nada yg lemah..key rendah skli)
kenapa ek? cm xde mood la sejak 2 menjak ni... lepas network aku rosak dlm 2 minggu n sbbkn aku xleh blogging, terus ilang mood aku nk blogging..walopun skrg internet dh ok..huhu...
ni la org kate homesick pekaitan? mcm homesick, ble dok jauh dr family, msti rase cm xsmgt nk watpe... xde mood nk study... cm aku dl2... ble balik terengganu lepas abis cuti, msti sehari smpai tu rase homesick giler..
smpaikn xmkn seharian pn xpe..xde rase pe..pikiran asyik ingt family jer... xrase nk watpe lnsung... diam-diam mula la air mata meleleh...wuwu...sedih lak ble teringt..heheeh... eh pe kaitan ek..
ntah la.. aku rase prasaan aku skrg ni same cm rase org yg homesick, dh lama tggal study, cuti kt umah, ble nk mula balik study, rase mls sesangt.... sbb lama xngadap blog mase network rosak tu, so nk mula balik mood blogging tu pn kene amik mase... lebih kurang cmtu la perkaitannya...hahahaha... errr...abaikan kalu xphm..sbb aku pn dh confius..haha..
lagipun ble pk2 balik..blog aku bkn feymes pn..xde sape nk jengok..wuwu...
aku ni serba kekurangan..
~xde muka cun n lawa mcm miss lolly, cik epal, hanis zalikha ke, abg ben, zackzuhairi, cm budak lelaki sebelah pintu ke... cm dorg msti laju je org ikut n bace blog dorg..sob..sob...
~aku xreti menulis cara santai merapu pun.. aku kn skema..sob..sob...
~aku emo..wuwu..cpt kecik ati...
~aku xde X-Factor, XXXL-Factor ada la..wuwuwuwu
ah..sudah la..xmo merendah diri dh..hehe... mahu mencari semangat yg ilang ntah ke mana... dh le cerpen pn xsiap2..adus..pemalas sungguh aku ni... my be aku patut tukar dgn innz, jadi diari budak malas kt cni..hahahahah~~~

2 comments:

princeduyong said...

alisha..yang ptg niat kita kan...tak kisah la kita takde hidung pun...

aliesha kirana said...

owh...sinis nye bunyik itu..heheheh.... yer..btol..mmg niat nk blogging, tp skrg mood dh ilang...haish~~~ cmne laa...

Related Posts with Thumbnails