~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, June 14, 2010

Gumbira Sungguh Mereka Ya!

Salam...
hehe... just nk updated xtvt ujung miggu ku... sabtu lepas xde la pegi mana pn... tp hr ahad tetiba je ptg tu, pakcik aku dtg wif his family n ajak mandi kolam.. huhu...
so aku n adik2 wif mum pon pegi la...


suasana kolam.. pusat rekreasi mpsp kot.. xingt nama tmpt ni...

another view... rmai giler org...

wajah insan yg xdpt mandi..wuwu..

adik2 aku jer yg mandi.. aku xsanggup la nk mandi.. hehe~~



lihat la mereka bergumbira~~


bersama anak2 pakcik~~

bikin panas saja melihat mereka berjimba..huhu...

pastu singgah kamdar kejap... pakcik mahu beli kain ela utk buat baju raya anaknya..
terjumpa sesuatu di situ...

eh sayang cendana!
haha... adikku berlagak seperti patung...
mahu menjadi cendana agaknya..
tp xcukup kriteria patung...
hahahha~~

pastu pegi mkn nasi ikan bawal, ikan keli, ayam, n puyuh kt bandar perda..hehe~~
kemudian kami pergi ekspo rakyat di seberang jaya.. itu agaknya nama ekspo itu..
punyala ramai org...fuhh... sesak nafas den...
niat di hati skdr window shopping.. tp jgn hrp la itu akan berlaku..
sblm ke sana aku berpesan pada adik2ku..
"jgn mntak apa2 ya..janji!"
hehe.. tp kemudiannya aku yg terlebih...
rambang mata melihat sgl benda..
akhirnya tersangkut pada satu tmpt jual dompet...
sgt murah!!!
akhirnya smpt mencekau 4 dompet...

cuba teka yg mana aku punya?
heheeehehe...

ok la...
yg kelabu tu mak aku punye...
yg ade muka monyet tu adik aku nyer...
hehe..
yg pnjg kale pink tu adik bongsu aku punya...
aku punya?
hehh...
yg ade teddy bear tu la..
wakakaka~~

yer mcm budak2..ye... mak aku dh ckp..ye aku xkisah....ye.. aku childish...ske ati aku la...hahaah..
aku beli ni sbb die nipis..senang letak dlm poket sluar...aku bkn jenis yg ske usung beg tangan..hehe...
ok nk soh teka... brape hrga 4 dompet tu?cpt teka!heeheheh...ok laaa..hrga die rm10 4 dompet!
so hrga dompet aku rm 2.50 jer..hahahaahah~~~ seyes aku ckp ni..percayalah~~

2 comments:

Hizami Rahim said...

wakakaka.
awat tak terjun je dalam kolam tu?
hahaha.
;)

aliesha kirana said...

hahahah... takut air sume kluar..kering kolam tu..hahahaha

Related Posts with Thumbnails