~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, June 30, 2010

Selamat Hari Lahir Farah!!



Salam...
entry ni khas buat sahabatku Farah Diana Mohd Hilmi yang menyambut ulangtahun kelahirannya hari ni... Selamat Hari Lahir yang ke 24 my lovely fawa!!! 

i knew farah since sekolah menengah, sama2 berjuang di MRSM Balik Pulau, km merupakan rakan sedorm yg havoc, dorm Suria, sama rumah sukan jugak, kelas die depan kelas AK jer..hehe.. sllu AK dtg kelas die kaco2 budak kelas die.. huhuh.. tp mase sekolah AK xkamceng lg dgn die, but pepun satu dorm tu mmg rapat pn.. hehe..

farah sedang merenung~ hmmm

dlm kelas kt kmk


mase study group~

then ble km sama2 masuk Kolej Mara Kulim, farah telah menjadi rakan sekelas AK, di situlah satu perhubungan yg sgt akrab terjalin.. farah bg AK, ibarat sorg kawan yg melindungi, sgt penyayang, emo kdg2 tp emo yg comel sbb kalu die mrah pn kite rase cm comel..heheeh... sgt ceria,comel n manja... sorg kwan yg sgt baik! sgt kuat smgt, sentiasa pndg ke hadapan, sentiasa tekad dgn cita2 die...

until now, we still contact each other, still sllu share mslh masing2, still rindu sesama kami.. sob sob.. n i miss her very much... last skli AK jumpe die mase lawatan kos AK ke KL, km stay kt UKM.. mase tu la AK jumpe die.. eheh... dh lama sgt dh..


smpt bergambo mase kt ukm..hehe

hermm... AK doakan semoga Farah sentiasa ceria, berjaya dlm setiap perkara yg dilaksanakan, sentiasa murah rezki, pnjg umur dgn kesihatan yg baik, segera bertemu jodoh  uhuk..huhu... sentiasa comel lagik sopan, smoga persahabatan ini jugak berkekalan walopun kita berdua berjauhan.. sob..sob.. amin!

HAPPY BIRTHDAY FARAH!! LOVE U!! MISS U!!

4 comments:

mama aizara said...

ingatkan farah diana anuar (Af)...

aliesha kirana said...

hahahaha...bkn laa...ekekeek... slh sngka ni..huhu

fara-D said...

ella yang comel... terima kasih sangat amat....terharu saya (maaf ye...time 30 jun hr tu tak sempat leave comment sebab busy pindah rumah stabilkan kehidupan sikit) huhu...
farah sayang ella banyak banyak!!

ella jaga diri, i doa all the best for u, okek! stay cute dear.....

aliesha kirana said...

fara-D has left a new comment on your post "Selamat Hari Lahir Farah!!":

ella yang comel... terima kasih sangat amat....terharu saya (maaf ye...time 30 jun hr tu tak sempat leave comment sebab busy pindah rumah stabilkan kehidupan sikit) huhu...
farah sayang ella banyak banyak!!

ella jaga diri, i doa all the best for u, okek! stay cute dear.....


fara..sorry terpksa repost komen ni sndri, sbb xleh nk publish..xtau problem pe..heheeh..
thanks farah.. i love u so much!

Related Posts with Thumbnails