~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, August 16, 2010

Award Dari Zafira Nabilah!

Salam semua.. heeehehe...


hari ni AK nak langsaikan tag dulu... award ni AK dpt dari blogger otai.. hehehe.. dari Nabilah.. AK pn xpasti utk blog yg mana satu.. so AK letak je kt dua2 blog.. hahaha...
entry AK letak di belog ni.... pic award tu dalam blog penulisan tu.. okay.. heeheh... tamak!

Terima kasih sangat AK ucapkan pada ~~~
saudari ZafiraNabilah... dan blognya yang best!



7 Things About Me

  1. Mahu menjadi seorang penulis novel yang dikenali...

  2. seorang graduan IT tp xske kerja IT..haha...

  3. suka blogging sbb sgt ske menulis

  4. suka melukis juger...

  5. sedang mencari cinta.. haha..*statement xleh blah*

  6. suka berkawan dengan sesiapa saja walau di mana mereka berada.. ahaks

  7. sgt sukakan mende yg comel2 dan kale pink n putih... hahah...

Tag 20 bloggers you've recently discovered and think fantastic


~ZafiraNabila~ ~PinQib~ ~Hizami Rahim~ ~Aiz~ ~Anne Boleyn~
~Lord Zara~ ~Kie-Yu~ ~Dini~ ~JardTheGreat~ ~NajHebat~
~Kak Ayu~ ~Qaseh~ ~confuseMe~ ~Cute Mum~ ~Mimie Azimask~
~Telor Dibasuh~ ~AnneMohdYassin~ ~HappyMe~ ~SyahiraAriff~ ~Asada Ryutaro~
 
erk..penatnyeeee mengtag org.. adeh2....... k lah..dh langsai tag AK ni.. eheheh...

6 comments:

cOnfuSeME said...

uitt2...xsangka t'list' gk...huhu...thanks kirana...pape pon i'm still new here...tnjuk ajr la ea...muax..:P

cOnfuSeME said...

kirana..i kne wt tag ni blik ke...huhu...xphm sket...tlg xplain ley...huhu(smngat ni nt tag..hehe)

aliesha kirana said...

yer.. kene buat..hehe..tp xpaksa la..huhuhuhuh... kene jawab 2 soklan.. yg psl 7 things about me tu n tagged 20 blogger.. tu je..senang kn..selamat mentag..heheheheeh

cOnfuSeME said...

ajar sket cmne nk tag...huhu..plz2...

aliesha kirana said...

nak tag tu senang jer.. cari blogger yg kite nak tagged, copy url die, xkisah la blog die @ profile dia.. ble dh copy, masuk dlm blog post tu, tulis entry, letak nama dia..
contoh ek..
~aliesha kirana~
higlight nama ni, pastu klik button link kt atas, kt ruang kosong tu paste kn link yg dh kite copy td.. klik ok..
dh tagged la tu.. heeheheh

Hizami Rahim said...

tengsss.
:)

Related Posts with Thumbnails