~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, August 13, 2010

Ulasan Drama Epilog Syurga Cinta Terkini - Ep 5-8

Salam semua...
wah2... dah macam pengulas tetap dah AK ni.. heheeheh.. tp sbb ade yg mntk AK wat cmni supaya sng org yg xtengok nk tau citer tu cmne.. so AK pn teruskan jer buat ulasan..

kalu sape nyampah dengan ulasan AK yg xprofessional ni, harap maafkan je la.. ehehehehe...

ok2.. tnpa membuang masa.. meh kita AK nak ulas meh...

ok.. overall cerita masih ok, ade pergolakan yg dah terjadi antara Siti dan tunangnya Hanafi, yg akhirnya menyebabkan Hanafi mengambil keputusan untuk berkahwin dengan Rin, kwn Siti. Irham pulak masih cuba memenangi hati Siti tapi dalam masa yg sama jiwa playboy nye masih xboleh belah.. ahaks..  makin menggatal dia dgn anak datin tu yg dilakonkan oleh Rebecca Nur Al-Islam.

Minggu ni yg mmpu menarik perhatian AK ialah hubungan cinta Jasri dengan Ita, yg terjalin selepas Tok Mat letakkan iklan cari jodoh utk Jasri.. mula2 dl AK xske sgt Jasri.. cm gatal2 gitu.. haahah.. tp ble tgk die cm ikhlas dengan Ita.. terus ske tgk Jasri.. ehehehe... skrg pun Ita sakit kn, tp nampak Jasri still sayang.. sob sob.. (T_T)

tau tak.. ramai cari Hanafi kt belog ni.. huhuhuh.. ske sgt ke watak Hanafi tu?


hehehe.. kire byk la tu.. sbb kt no. 2 dlm carta ni.. hehehe... ramai ek minat die??  tau laa muka dia cm penyanyi nasyid, putih melepak pulak tu.. huhuhuhuuh.. tapi lakonan dia masih perlu diperbaiki.. btol x? hehehe... time scene die marah Siti, mmg lucu la rase... time die mengamuk kt Rin pun cam lawak.. hhuhu.. ish x baik tol gelakkan die.. eheheh...
ada gak yg tnye nama penuh Hanafi tu, hari tu AK dh tgk dh nama die tp skrg dh lupa.. hohohoh..len kali AK ingt AK bgtau ek.. ada jugak yg nk tau nama die ek.. ehehe..ade peminat misteri la hanafi ni..hohohoh~

Konflik pn byk kan minggu ni.. mula2 konflik Hanafi dgn Siti, pastu hanafi kwen dgn Rin timbul konflik dgn Rin pulak.. ish3... tp si Rin tu macam xrasa bersalah lansung rampas tunang kawan die kn? dh la siap berlakon konon2 dia balik kampung adik dia kawen.. pastu dah kantoi merayu mintak maaf.. skrg pulak dok gaduh dengan laki die sbb xpuas hati laki die dok ingt kat Siti.. hhuhuhu... Hanafi tu pn satu gak, dah kwen dgn Rin tu, pastu nyesal xsudah.. hape laa...

Mia Sara... as usual.. sgt comel.. heheheeheh.. tp ade blogger lain ckp, patut Mia je yg jadi heroin, dh mcm dieksplotasi.. heeheh.. tp bg AK... itu caranya dorg nak menyerlahkan bakat Mia.. hehehe... lagipun Mia mmg tarikan utk org tgk citer ni.. kan.. ehehehehe

ish pnjg lebar tol kalu nk citer semua.. huhuhhu... dah la.. penat jari menaip.. kalu AK nk tmbh nnti AK tmbh ek.. hehehe..

p/s: sape2 yg terlepas tgk citer ni, perkara yg paling mudah yg korg semua boleh buat ialah masuk http://www.tv3.com.my/, klik epilog syurga cinta... tadaaaaaa!!! semua episod ade.. tgk la sampai muntah..... hhohohohoho.. nk download pun boleh.. cari la sendiri.. hahaahah!

3 comments:

AiDa AzRyN said...

Best citer tu.. ske layan cte tu.. hehe~ :D

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site citrahatialieshakirana.blogspot.com
Is this possible?

aliesha kirana said...

aida... sama ler..hehehe...

anon: kalu nk exchange boleh tp tunjuk la sape diri anda dulu... huhuhhu

Related Posts with Thumbnails