~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, August 18, 2010

~Contest Saya dan Baby oleh Cik Awynn~

Salam semua...
sila klik pada gambar utk join contest ni!


owh selama ni beria cakap nk join kontest mcm2, tp dek kerana malas, xjoin jugak.. ble dh tarikh tutup baru teringt nk join... haha.. so hari ni AK xmo pisang berbuah 2x..hehe.. AK nak join kontest ni pulak.. wish me luck k.. hehe~
kontest ni ialah contest Saya dan Baby anjuran Cik Awynn~~

baik! ini gambar yg AK pertaruhkan.. owh sila undi saya beramai2.. ceh mcm la guna sistem undi..

ni makngah dan Nur Auni AsSyifa'... hehe~
 ni gambar MakNgah n anak buahnya yang tersayang, Nur Auni AsSyifa'.. mase gmbr ni diambil Auni dalam umo 4 bulan rasanya.. heehe.. tp dh pandai buat muka geram.. heheheeheh~

Syarat-syarat nya~
1) anda mesti warganegara Malaysia. n jadi follower blog ni. ~ tgk IC jap.. owh ok2.. mmg truly Malaysian.. ekeke... dah lama dh jd follower.. hehe~
2) mesti gambar anda dan baby.
*pada saya, baby adalah budak yang berumur antara 1hari hingga 4 tahun. so mana2 budak yang berumur dalam kategori itu.. dikira sebagai baby*
3) hanya sekeping gambar aje tau. tak boleh banyak2. nanti pening nak pilih pemenang.
4) boleh aje edit2. tapi jangan lah over sangat :)
5) buat satu entri pasal contest ni.. yang simple2 aje dan letak link blog ni
( http://matahati-aween.blogspot.com)
6) letak kan gambar di atas di side bar blog korang.. link back to entry.
7) lepas tu jangan lupa taruk nama, email dan link entri anda pada ruang comment ye.
8) tag at least 2 orang. lebih pun boleh.

HADIAHnya rahsia hehehe... cik awynn xmo bgtau lg.. huhu~

contest ni berakhir sehingga habis Ramadhan (9 Sept 2010) ~~

ok AK nak tag.......

~CUTE MUM
~Kak CTNURKHIJAH

ok..fuhhh..settle pun.. penat sungguh menjoinkan kontest..heehehehehe~

Ok, sesapa nak join contest ni silalah tnpa segan mengunjungi belog Cik Awynn yer~~~ GudLuck!

6 comments:

nabilah_2908 said...

good luck..!!!!!!!! :)

aliesha kirana said...

thanks nabilah! hheheeeh~

Cik Awynn said...

yeay.. penyertaan diterima. good luck :)

aliesha kirana said...

tahnks cik awynn.. heeheh.fuhhh..fuhh..mintak2 menang...heehe~

AiZ said...

oh my god.. anak ke? nak gak?

aliesha kirana said...

ish Aiz ni.. anak sedara laaa... hehehehehe~

Related Posts with Thumbnails