~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, August 6, 2010

Ulasan Epilog Syurga Cinta terkini~

Salam...

owh smlm tgk Epilog Syurga Cinta... hehe... comel sgt dak kecik ni.. ish geram la kt Mia Sara.. smlm die pakai tudung.. ingt x? comel sgt kn?


smpai AK xprasan tu Mia smlm.. hoho.. ok laa... tgk tajuk tu nak citer sal lain kn..hehe.. AK nk bg pandangan skit sbgai juri awam.. hohohho...

smpai episod 4 smlm, kirenye citer ni memuaskan hati AK n mampu buat AK ternanti2 nk tgk lagi.. hehe.. semuanya gara2 adik Mia.. dia terlalu comel utk AK lepaskn dr tgk lakonan die.. hehehe...

lakonan adik Mia mmg mantap dan sgt comel.. cuma nak tergelak masa die tunggu cikgu Siti dgn abg die kt dlm kereta tu.. yg smpai pagi, tiba2 dia bgun dh siang.. hahahaha.. part tu lawak..sbb nmpk sgt xreal..hahaha.. tp sbb Mia yg berlakon.. kami semua leh maafkan dan part tu jd makin comel..heheeheh...

Zizan cm biase la.. ok, tp watak die sllu cmtu.. playboy n kelam kabut.. huhuh.. macam watak die dalam Ku Milikmu kan? heheeh.. xde nak komen pe...

Fida.. owh die sgt lawa yer.. lakonan die pn okay.. xtau nak kate pe..kalu AK ni laki, mmg dh cair hahahaha... cuma kalu AK ni tunang die mmg la geram jugak kn.. syg2 tp nk tangguh2 sume perkara huhuhhu... owh lagu tema Epilog Syurga Cinta tu Fida nyanyi ke? kalu die yg nyanyi mmg sgt sedaplah suara dia! mcm Siti tapi lebih serak..hohohho...

adik AK cakap Hanafi tu cam penyanyi nasyid skit.. hohohoh... mmg ada ala2 kn? hehe.. tp saje je nak wat cam Siti ngan Hanafi xde jodoh, nk bg Hanafi de jodoh ngan er..sape ek nama cikgu lagi sorg tu? huhuh... tp cian gak kt Hanafi.. tp Hanafi pn cm ade hati je kt cikgu sorg lg tu kn? eheheeh.. citer ni cm leh agak jugak la kn..

err... oklah..itu je ulasan utk kali ni.. len kali AK rase nk citer lg AK citer k.. heheeheh~~~

-Entry Berkaitan-

~meh dengar OST Epilog Syurga Cinta- Memohon PadaMu-Fyda
~meh tengok Penangan Epilog Syurga Cinta!

~meh tengok kesan Epilog Syurga Cinta pada blog ni!

~meh baca Sinopsis Epilog Syurga Cinta kt cni!

~meh tengok Keletah Mia Sara dalam ESC kt cni!

5 comments:

princess_eryna said...

x dan tgk... tp mcm best jerr time tgk 1st episod ari tuh.....

hurmmm... mmg nampak mcm tunang ckgu ct tuh ade affair ngan partner ckgu ct laaa... x ske...x ske...

PinQib said...

hee. boleh pulk maafkn sebb comel.. x tgk lgsng g ni.. amcam mna?

ketingting said...

citer ni tengok episod 1 je. huhu ~ tak sempat nak tengok petang petang. takpe, kamu buat je ulasan camni.. nanti saye datang baca sini. ehehe

aliesha kirana said...

eryna : hehe.. xske jugak.. tp biarlah tunang die tu.. hohohoh...

pinQib: ish..cepat2 tgk..rugi2..hohohho...

ketingting: hohoh..baiklah.. AK akn sllu wat ulasan k..heheehehhe...

Tn.Punya said...

Epilog syurga cinta Episod 8 boleh d download sekarang.. http://myvitrd.blogspot.com/2010/08/free-download-drama-terbaru-tv3-2010.html

Related Posts with Thumbnails