~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, August 2, 2010

Dari Sisi Hidupku~ cuba2 jd photographer.. heheeh~

Salam...
owh sejak bila Ak berminat nak tangkap gambar pemandangan ni AK pn xpasti.. huhuhhu... saje je gatal tngan capture sekeliling dgn gunakan henpon cikai AK ni...
meh Ak tunjuk skit gmbr2 nye.. hope jgn la komen dari segi teknik fotografi, AK tngkap gmbr ni saje2 je... huhuhuh...

 ni gambar kt bangunan ofis AK yg buruk, sementara AK menunggu ofismate dtg bukak ofis.. hehe...

pokok di atas bangunan


sunyi sepi


awan dan pohon


mendongak ke langit~

ni gambar yang AK tngkap mase tgh tunggu bas dalam hujan.. hhuhuh...

jalan raya yg basah


dari dalam pndok bas


hujan mencurah-curah


owh bus stop yg sepi di hujung itu~

ni pulak pemandangan dari atas rumah AK..hehe~

awan mendung...


pohon tua rendang~

heheheeh... cuci mata kejap...

2 comments:

shafiq said...

ada bakat. bila nak beli dslr ? huhu. ;)


My latest entry : Siapa Tak Faham Lagi Dengan Filem Inception ?

aliesha kirana said...

hahaha... xde bakat la..hohohho... nnti kumpul duit dl..hehe..kamera tu mahal giler wooo..huhuhuh

Related Posts with Thumbnails