~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, August 28, 2010

Kontest I ♥ Pink !!

Salam semua..
pagi2 buta ni AK rase nk join contest pulak.. hehehe.. jgn marah r.... hehe, kali ni kontest yg AK akan join ialah kontest I ♥ PINK ! Anjuran Cik Pinky Pixie... hehe..


Ye, sume tahu AK ske pink.. btol ke? sejak dari kecik AK ske pink.. biarlah org ckp kaler pink ni memang kaler perempuan, AK xkisah.. hehe.. saat menaip ni pun AK pakai baju pink.. hihi.. semangat... kalu laki macho pakai baju kaler pink lagi AK suka.. hahahaha~~

tadi usha2 gambar peserta lain, perghhhh, cm xde harapan jer, mmg sgt pink hihihihih... tp AK try jelah kn.. ade rezki ada ler... huhu~~
oklah, sudah melalut, meh AK tunjuk gambar yang AK nak pertandingkan...

AK yang Pink dan MooMoo yang pink!!
Hehe.. gambar diatas ni ialah gambar AK bersama MooMoo kesayangan yang turut berwarna pink.. mana nak cari lembu yang kale pink? AK je ade tau.. perasan  haha~~ byk lg barang AK yg berwarna pink tp xmuat nak letak semua, sebab AK pn dh besar hahaha.... dari beg sampai baju, smpailah purse, campur aksesori, sume pink.... coz I LOVE PINK!!!

ok meh join ramai2 ya..terutama pada yg suka pink tu.. syarat2 die senang jer..

SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini~~
Tarikh tutup adalah pada 9 September 2010.

Pemenang akan memperoleh RM 30 yang akan di 'bank in' ke dalam akaun anda. Dua pemenang lain yang bertuah akan di sponsor oleh :

 

7 comments:

nabilah_2908 said...

Pinky girl...hehehe..

dulu...sy pun minat pink....tp kejap jer la....

lepas pink...bertukar purple lak.. :)

good luck AK...!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AKBAT DEGIL

aliesha kirana said...

xpe nabilah..pink n purple kn adik beradik..hihihihi~

Pinky Pixie said...

cantik gambar ni. suke tgk MooMoo.. tuan dy pun same. hehe. tp xbrape nampak MooMoo tu pink. kalau x, lg comel..hihi

thanx join ya. =)

aliesha kirana said...

heheh..silau cahaya sgt kot.. hihih..MooMoo Putih Pink..hihihi~ thanks..harap ade tuah..eheeheh~

Hizami Rahim said...

hehe.
good luck~
:)

Kie-yu said...

AK comey!
momo pon comey!
gdlux dear :D

aliesha kirana said...

zami : thanks! heeh

kieyu : thanks kieyu! hehehehehe~

Related Posts with Thumbnails