~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, August 14, 2010

Cerita Berbuka Semalam~

Salam semua!

AK nak cerita sal aktiviti semalam… hehehe.. tiba2 jer kwn AK dari sekolah lama AK kt SMK Dato' Onn, ajak AK n kwn2 berbuka puasa kt rumah dia smlm, dah petang pulak tu… terkejut AK dibuatnya.. ye la.. secara tiba2 jer ajak.. dah la event yg dia create kat FB tu tajuknya “buka puasa”.. adeh2…. Sape laaa nak perasan event tu satu event yg serius.. kn? Huhuhuh… ingt kan dia main2 jer create event tu.. saje nk gurau2 heheheeh...

Naseb bek die msj AK bgtau balik n ajak AK n kwn2 dtg… AK mula2 mls nak pergi sbb tergesa-gesa sgt.. terkejut AK.. dah le dah byg nak bukak pose lauk mak AK masak.. ikan bakar, sayur bendi telur, dengan masak pindang… rase sayang nak lepas masa berbuka dgn family.. hehehe…
Tp disebabkn usaha si pengajak tu bersungguh-sungguh nak suruh datang, n besties AK pn nk pergi, AK ikutkan jugak la kata itu.. huhuhuh…

my besties sejak darjah 1 hehe~ 2-2 not available ye..
muka pucat baru balik keje.. hoho... still available.. wakaka~


sedang asyik bersembang...


sesi menghidang...



air tebu ...nyum nyum...

kuih-muih yang terhidang...

maaf gmbr tuan umah xsempat snap.. heeheheh... balik je dari umah kawan AK tu, AK melantak lagi nasi mak AK masak.. hahahaahahahah! baru puas hati hahaha..

tp pagi tadi AK muntah lg lepas sahur.. adeh... kosong balik laaa perut ni... (T_T)

3 comments:

Saia Az said...

salam ramadhan (: maafkan zaa ea kalau pena buat salah n silap , manusia ta pena lari daripada buat kesalahan kan ? slmt berpuasa , puasa jgn ta puasa tauu (:

nabilah_2908 said...

kesian AK..asik muntah jer...AK dh g klinik ke..?

take care ya... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HUTANG TERAKHIR

aliesha kirana said...

az: hehe..AK pn mntak maaf salah silap.. slm ramadhan almubarak!

nabilah : hehehe..xpergi lagi.. tgk la kalau dh teruk sgt nnti AK pergi.. AK rase sbb angin cmpur dengan kahak.. tu yg xselesa tekak ni.. huhuh.. mekasih ambik berat sal AK..hehehe...

Related Posts with Thumbnails