~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, September 6, 2010

Kad Raya Datang Ye! Ye!

Salam semua..

ini ialah entry yang AK tujukan khas buat seorang blogger kesayangan AK..chewah! heeheh~ ok, meh usha gambar dulu ya~

owh cantik tulisannya kan!


owh dari Melaka datangnya~

wah kad raya!! cantikkkkknyaaa!
bukti kukuh..hehehehe~

hehe.. ini ialah kad raya yang AK terima dr blogger hebat ini.. hehe.. AK dpt kad raya ini dari Zafira Nabilah, pemilik blog Apa Kata Hati dan Love Segment.. hehe~

Ak nak ucapkan terima kasih sgt pada Nabilah sebab sudi hantar kad raya pada AK.. sob sob.. (T_T).. terharu!! cantik tulisan nabilah ehehe.. adik AK ckp mcm tulisan AK..haha..terus terperasan tulisan lawo jugak..haha.. mane de, tulisan Nabilah lawa lgi..heeheheheh~

heheeheh.... nantikan balasannya nanti ya.. InsyaAllah~~

dikesempatan ni AK jugak nak wish kepada Nabilah dan semua blogger di luar sana... Salam Lebaran, maaf zahir batin andai AK ada terkasar bahasa dan mengguris hati mana2 pihak~

4 comments:

Hizami Rahim said...

wah.
dapat kad raya.
zami takde pun.
:'(

aliesha kirana said...

alolooo...ciannye..

nnti tahun depan AK hntr k..hehe..tahun ni xsempat dah..huhu~

nabilah_2908 said...

tersenyum sekejap..hehehe..

bagus la sampai juga kad tu pada AK..gigih tul abg posman buat keje.. :)

Selamat Hari Raya AK (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAGU RAYA FAVORITE

aliesha kirana said...

hhihih..smpai awal dh..cuma xsempat wat entry.. thanks Nabilah! heehee..

Selamat hari Raya!!! (^.^)

Related Posts with Thumbnails