~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, September 22, 2010

Tarik Mengkarung!! owh sakittt~

Salam semua!
ni la mengkarung..hehehe

penah tak dengar tarik mengkarung.. heehehe... ade gak sebut simpul biawak.. atau omputih ckp cramp la..heheheee..
 malam semalam tgh asik AK tido... tiba2 kaki krem, kene tarik mengkarung.. adus.. sakitnya tuhan saja yang tahu.. AK try legakan balik kaki tu.. naseb bek AK ni bkn jenis menjerit kalau sakit... kalau tak, mahu semua org bangun terkejut..hahaha...

dah lega kaki tu, tidurla balik.. tiba2 kaki sebelah lagi pn tarik gak.. adoiii..sakit giler!!!! smpai skrg AK rase lagi sakit2 kat 2-2 kaki ni... mcm urat bersimpul je rase.. huhuhhu...

knape ek terjadi tarik mengkarung ni? org ckp kalau sejuk, die jadi la.. hmm..memang la sejuk n smlm AK lupa tarik selimut.. hahaha..mungkin itu puncanya kot.. adus..mmg sakit giler la.. hohohho...

tapi org ckp sllu org yg pregnant yg sllu kene, AK ni xkawen lg pun dh kene..hahaha.. apekah sebabnye yer..musykil2...

7 comments:

ctnurkhijah said...

akak selalu jadi cam ni masa preggy ja...

memang sakit ooo..

aliesha kirana said...

hehehe..AK blm kawen pn dh jadi..tu yg musykil..hheheheh

nabilah_2908 said...

oh..cram rupanya...hehehe..

1st time dgr tarik mengkarung nih..

betul la tu..sebab sejuk..peredaran darah tak berjalan dgn betul.. :)

sy rasa kalau AK sampu kaki dgn minyak panas..sure akan lebih lega.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWAS BUAYA DILEPASKAN

aliesha kirana said...

hehehe...ok..thanks nabilah!

Miss Izah Mohamed said...

org ckp sebab sejuk... huhuh
so urat tegang

ardinihumaira said...

lom penah kena lagi... isk2.. meh3 dni sapukan minyak panas... sapu kat dni skali.. :)

aliesha kirana said...

miss izah : hehehe...ye kot..mmg AK tgh sejuk.hheee

dni : meh2 sapu kt AK meh..heheehe

Related Posts with Thumbnails