~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, September 7, 2010

Sedihnya rasa hari ni~~

Salam semua...

AK agak sedih.. sob sob..nak cerita pn rase sebak-sebak dah ni.. wuwuwuwuw.. (T_T)


family AK dah balik kampung... waaaaaaaaaaaa!!!

budak2 kn dh cuti sekolah... mak AK keje kt kantin sekolah, so die pn cuti sekali la... dh cuti awal, dorg pn balik laa awal ke kampung.. waaaaaaaaa~~

sedihnyaa..sob sob... tinggal AK, ayah AK n adik lelaki AK je.. wuwu.. tp AK nak mak AK.. sob sob...

skrg baru la rase syahdu... kalau dgr lagu raya Mamat ke @ dendang perantau ke mula la nk sedih2 ni..sob sob..

AK pun tak tahu cmne AK nak balik nanti.. kalau xde sape nk hantar, maybe AK akan naik bas sendirian ke Kemunting, Taiping pada malam raya.. sume org nak balik awal dr AK..tinggal AK sorg2..sob sob...

nape laaa bos xmo bg AK cuti..nape? why why? owh sedihnya melalui akhir2 ramadhan ini tanpa keluarga di sisi.. sob sob~~

wuwu..sedihnyaa~~

5 comments:

nabilah_2908 said...

alahai...sedihnya...

erm...apa kata AK slow talk dengn boss AK..mn la tau kalau2 terbuka hati dia tuk bagi cuti...

staff2 yg lain pun..xdpt cuti juga eh..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAGU RAYA FAVORITE

aliesha kirana said...

xmampu nk slow talk dh.. kalau ckp ngan dia leh jd fast talk jer.. hahaha.. dia pndai ckp xleh nak lawan...

budak yang baru keje xsmpai setahun semua xdpt cuti.. budak lama pulak bos blm approve..die dok pk pnjg lg.. adeh~

Kie-yu said...

alalala :D
AK takmoh nanges
kie-yu ada sini temankan
hehe~

aliesha kirana said...

mekasih kieyu...heeheh.terus tersenyum lebar..eheheh~

SYUHADA said...

xpe ella,aku temankan ko chatting arini..hehe..

Related Posts with Thumbnails