~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, September 20, 2010

Kawanku dah Kurus, Aku Bila Pulak???

Salam semua...

hari ni badan masih kurang sihat.. batuk masih blum lega, sakit kepala pulak menyerang... mak AK risau kalau2 AK ada darah tinggi, tp AK penah check, doktor cakap xde apa2... hope semuanya sakit biasa je..huhuh..

tu laa... orang suruh diet xmo..huhuhu... nak wat cmne, ingat senang ke diet tu? AK penah diet xmakan nasi 3 bulan tau... tapi hasilnya menghampakan.. ohh sedih2...

nk mkn ubat diet pulak harganya mak aih..mahal giler.. abis gaji AK beli mende tu saja nnti.. huhuhhuhu... erk..ape ni.. dh tulis2 pasal diet ni.. malu la AK..huhuhuh...

tapi mmg puji sgt semangat kawan AK ni.. eh tiba2 nk pomot pulak..haha..xpe2...skali skla pomot kawn..hehehe.. AK rase ramai yg kenal die..kan kisah die sllu terpampang kt paper..ehehehe...

ini dia kawan AK..Lydiawani Ezrina
ok..sila percaya..ini dia sekarang...
 Kisah benar AK citer ni.. zaman sekolah dulu AK lg kurus dari dia.. then lepas sekolah badan AK makin naik... badan die pulak makin kurus.. aiyoo..sedih la..

zaman sekolah dulu...

nak jumpa die pun segan, but she still the same.. ehehehe.. masih Lydia yg AK kenal... kejayaan die kuruskan badan mmg naikkan smgt AK, tp ble diet xturun2 kdg2 smgt tu turun balik..hohohohh...

sape ade petua nk kurus? cepat share meh..hehehee

7 comments:

Anna Boleyn said...

mog! siyes tak percaya kwn awk ley kurus camtu! huhu. cane die diet ekk..?bagus la.. kwn hana pon ada gak yang diet tak makan nasi 3 bulan...ada la nampak perubahan sikit. :) yg pntg usaha :)


p/s:anna boleyn ada buat tutorial tau cara letak divider kat setiap post. cio. :)

nabilah_2908 said...

wah...berapa lama masa yg dia ambil tuk slim mcm tu..? nk tau gak..

sy pernh baca
( tp belum praktikkan lagi..sehingga lah ke hari ini.. :P)

kalau sekadar diet jer..tkkn boleh kurangkan berat badan secara menyeluruh..nnti berat kita macam yoyo..kejap turun..kejap naik..

pembakaran lemak itu la senjata utama utk kurus..dgn kata lain..
exercise..burn the fat...

itu jer la yg boleh sy kongsikan..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
TIPS KEMBALIKAN MOOD BEKERJA

aliesha kirana said...

heheeh..usaha smpai berjaya..kekekeee...rahsia die ada dalam berita harian metro..huhuhuh~

aliesha kirana said...

die pengguna jus mate 5... Nabilah..heheeh..thanks 4 da info.. mmg kene exercise kn.. tp malas la..hahahahaah~

ardinihumaira said...

peewit!
cayalah:) teruja dni tgk tau... dni ni ha asyik makan tak sedar diri badan dah naik. isk... nak petua juga.. AK mintak la dengan dia pastu gtau dni ye :p

PinQib said...

dia kan yang makan jusmate tu?


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

aliesha kirana said...

dni..die makan jusmate5 heheeh..

pinqib : btol3...

Related Posts with Thumbnails