~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, September 3, 2010

Insan ini Menghina Allah~

Salam semua...

rasa hati ni dh ok skit kot.. hmm dh redha atas segalanya.. biarlah.. mls nak fikir lama2... ini AK dpt dari facebook... hmmm..xtau nk ckp pe...


kalau pun berlainan agama, please la respect each other... jgn la menghina agama lain... mujur ada jugak insan yg beragama lain yg tidak menyokong tindakan budak mentah ni...

istighfar byk2 dlm hati.. hanya Allah yang mampu membalas segala perbuatannya....

4 comments:

nabilah_2908 said...

sy pun pernh baca bnda ni..cuba la kalau kita yg menghina agama dia..tuhan dia..sure dia marah kan..??

hmm..tk tau nak kata apa dah...

jom ke APA KATA HATI pulak,
DOA QUNUT

aliesha kirana said...

btol tu nabilah.. respect la each other kan. hmm... AK pn speechless..huhu~

~MiKaPaRaDiSe~ said...

nape erk..? msh ada lagi org yg menghina agama org lain...agak2 dorg ni xblja cara menghormati agama org...ni la cth katak dbwh tempurung....

PinQib said...

bodoh betul.. xpa.. allah ada,,

Related Posts with Thumbnails