~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, December 28, 2010

Berkenduri Sambil Bershopping!

Salam semua!

lupa nak menulis belog hahaha... boleh tak camtu? okehlah.. nak cerita pasal aktiviti AK pada hari sabtu lepas. sabtu lepas cuti sbb krismas kan? kawan matrik AK, Fasya a.k.a Cha  melansungkan perkahwinan hari tu.. entry khasnya nanti AK buat ek.. skrg nk cerita pasal trip kami ke sana.. hehehe~

AK bertolak dari rumah dalam kol 9, smpai di penang sentral kol 10, tunggu kawan2 AK, kemudian bertolak ke perlis dgn kereta, sampai rumah kenduri hampir pukul 1.

Rumah kenduri pun dah jadi ala2 mini gathering utk budak2 matrik AK dl.. Kolej Mara Kulim..hehe.. mmg havoc ah.. dah habis makan pun leh lepak2 lagi sembang2.. mula2 cm malu2 lagi nk tegur2 balik, lama dah xmalu gelak sakan..hahaha~

budak2 kuat bersembang
sembang lagi dgn wajah penuh perhatian...
AK yg tembam sbelah zizah yg cantek!
aktiviti menangkap gmbo candid tp kantoi..
sesudah selesai aktiviti melepak di rumah kenduri, kami pun bergerak lah konon2 nak meronda Perlis ini. maka berlakulah pergaduhan perbincangan di dalam kereta tentang arah tujuan seterusnya.. bincang punya bincang last2 kami mahu ke padang besar saja. ada gak cadangan nk pergi gua kelam, tp kalu pergi gua kelam xleh pegi pdg besar, lebih baik pegi wang kelian. then sorg member ni excited nk pegi pdg besar jugak, so ikutlah cakap die...

sampai padang besar, xde ah shopping sgt, semua kalut sebab kawan AK yg memandu nk kene balik cpt sbb nak jaga kedai makan milik dia tu... jadi lebih kurang sejam ke kitorang di padang besar...hehe..

kekasih gelap..hahha.. semua menuju ke arah gerai air..sbb dahaga sgt.
menuju ke shopping heaven. 1..2..3.. pecut!
setelah berhempas pulas bershopping, kami pun bertolak balik ke penang. xde ah shopping sgt pun. AK rase cm dh beli byk. balik umah xde hape sgt pun yg AK beli, rasa je nk patah balik hahaha...

bertolak kol 5 lebih, smpai penang kol 9 akibat jam yg teruk! dari 120kmj jadik 40kmj je kawan AK bawak..hahaha... mula2 konon nk meronda penang pulak, tp sbb smpai lmbt, last2 xjadi..lagipun train kwn2 AK dr KL bertolak kol 11,  kawan AK bawak pegi kedai makan die je.. menjamu selera..heheeh.. sedap woooh! silalah ke D'Tamarind Seafood berdekatan USM Penang! iklan tetiba...

stlh selamat melantak baru nk tngkap gmbo..hahahaha
air feveretku, Honeydew Susu!
okeh, kemudian patah balik ke butterworth, ke stesen keretapi hantar kwn2 yg nak balik KL, then AK pun balik. smpai umah kol 12! such a hectic day but satisfying! seronokkkkkk jumpa member2 lama..eheheheh~

5 comments:

Prince Halilintar said...

enjoy kan kalau ramai2 keluar jalan2..dah lame prince xjumpe mber2 zaman stdy dulu..kene wat reunion ni..hehe

nabilah_2908 said...

part yg seronok..mesti dpt kumpul semula dgn kwn2..yer tak...tempat berkumpul tu dh tk jadi hal sngt... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
VACATION 2010

PinQib said...

hehe.. cuti ni x penah pon p kendurii.. heheh

;)
em..
honeydew pun kite minat gakkk

PinQib said...

hehe.. cuti ni x penah pon p kendurii.. heheh

;)
em..
honeydew pun kite minat gakkk

phyphy said...

ella..ko ade snapped pics ek...nak weh nakkk

Related Posts with Thumbnails