~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, December 8, 2010

McShaker Apakah?

Salam semua!!

maaf AK selalu lambat update skrg ni kan? blog orang pun lama dh tak jengah. sori ek! kerja menimbun, bos pun asyik tenung AK dr jauh. seram derr.. hahaah..

okeh2... Sabtu lepas oppsss citer basi tehee AK pergi shopping mall, nak terjah Popular, mencari novel pilihan hati. akhirnya dalam dok berfikir-fikir nak beli novel pe, sebab dlm hati nak beli 1 novel je, so AK pun berlama la kt Popular tu membelek satu demi satu novel.

last-last AK cekau citer Ad+Iz, memandangkn feedback dan reputasinya yang baik selaku buku dalam carta 10 Popular tehee... 
belum sempat baca sampai habis, tapi dh separuh AK khatamkan.. tggu nanti AK buat review kat Dari Tinta Aliesha Kirana okeh! erk Karipap-Karipap Cinta punye review pn blm buat lg hahaah..sori! busy laaa..adoyai!

ok2..bkn nak cite sal novel, AK nak citer pasal lepas pergi Popular tu.. lepas keluar dari Popular, perut berkeroncong mintak di isi.. ape lagi, terus la menuju ke tempat yg seswai untuk menjamu selera, pk punya pk, timbang punya timbang, last2 AK pegi McD, sebab dh lama gak tak pekena McD.. heeheh..


pastu kan, dah siap beli semua, of coz Double Cheese Burger pilihan AK, AK pn duduk la dgn kawan AK ni.. pastu belek la atas dulang. eh ade McShaker, apakah ini?

belek2, kocak2.. serbuk apakah ini? oh so jakun laa...sebab AK dh lama xpekena mekdi you alls.. haahah... pastu AK tgk kawan AK, srapp dia bukak, pastu tabur atas burger. owh!!! mcm tu ek.. AK pun hape lagi, terus la tabur jugak.. nyum nyum..sedap weih... burpppp kenyang.. lalaalalaa

tetiba.. kcokk kocokkkk.. eh bunyik apa tu? AK paling, kawan AK dh teruja.. apakah ini? sorang amoi cina masukkan fries semua dalam beg kertas yang tersedia tu, dia masukkan mcshaker pastu kocok2... tadaa!!! dia tuang fries n ngap!

AK ketuk dahi.. cisss cmtu ke makan! mana AK tahu!!! (-_-')

p/s : mcm ni la orang yang tak ikut perkembangan sesama..huuu...

5 comments:

Kie-yu said...

Kie-yu sgt sukeeeee mcshaker!!!!

aliesha kirana said...

AK tak tahu apa itu mcshaker..kesian kan? (-_-')

nabilah_2908 said...

hehehe..xpe la AK...org tu makan dgn kentang...AK makan dgn burger...tk yah sedih2..masuk dalam perut gak.. (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DIY BLOG TEMPLATE

ardinihumaira said...

alaa...
dni nak beger tu!:D

~SukEMakAn~ said...

hehe
lawak la korg nie
tp tula
pes tym nak makan shaker tu tepikir
awat la die bg paperbag
rupanya sebab ada perencah tu
hehe~
sedap macam makan kopok~

Related Posts with Thumbnails