~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, December 2, 2010

Kartun Feveret of All Times!

Salam semua!!

tau tak, semalam tertido awal, tak sedar, pukul 8 lebih AK dah lena, nasib baik dalam pukul 11 AK terjaga, sempat la solat dan gosok gigi.. haahah!

bangun-bangun, tengok mak AK tgh melayan cerita Ice Age 2, AK pun join la sekaki sampai cerita tu habis, best kan cerita tu? Ice Age 3 AK tak tengok lagi.. huhu.. ketinggalan zaman kan? ahh biarlah...

seronok sebenarnya bila melayan kartun, sejujurnya sampai sekarang AK melayan kartun, cuma keterbatasan waktu yang membuatkan AK tak dapat nak tonton selalu... haha!
ok2, AK nak share kartun2 feveret AK sepanjang zaman. tak kira la dalam filem @ kartun bersiri.. okeh?

Doraemon!!! owh cerita ni harus menjadi wajib buat kita..btol x?

spongebob! gelak guling2 hahaah...
barbieeee!!! my feveret is Rapunzel n Prince Stefan yg soooo hensemmmmmm...
Little Mermaid! dlm byk2 citer Disney, AK paling ske ni.. hehe.. n citer Beauty n The Beast!
beauty n the beasttttt
owh ok la, cukup sampai di sini.. sebenarnya byk lagi yang AK ske, tapi tak larat nak mencari gambarnya.. haahha.. lain kali AK cerita lagi.. tehee...

3 comments:

ardinihumaira said...

dni suka doremon :D

nabilah_2908 said...

semalam sy dok tgk ice age sorang2...dok gelak sorang2..org lain semua dah tido..

sy pun macam AK gak..suka tgk cartoon...cartoon2 keluaran Disney mmg tk pernah menghampa kan..

sy suka tgk shin chan..

even agak bodoh..tp ada msg yg cuba di sampaikan.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEART ATTACK

AiDa AzRyN said...

whoa! sume tu citer faveret aida tuh! :DD

Related Posts with Thumbnails