~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, December 15, 2010

Tension itu Aku!

Salam semua!

laptopku.. waaa!!!! (T_T)

maaf AK busy hari ni.. laptop kt rumah rosak! sedih sgt! tgh depressed ni. hmmm.. tak ada mood betul, ble laptop rosak..

huuu.. semalam, AK balik nak la bukak laptop nak menaip cerpen.. tup-tup tak boleh bukak! sedih gila.. sob sob.. adik AK ckp mase last die bukak, ok je. pastu masa AK bukak semalam, dah tak boleh.

stress sgt rasanya.. huu.. terus AK tdo awal, ble bangun pun, asik teringatkan laptop.. sadis kan? wuwu. bangun pagi pun mengomel kat mak lagi...

"Laptop...laptopp..." << gaya bunyik macam otak..otak... Zombie Kampung Pisang.. haha!

mak AK ckp.. 

"Hang tu memang lagu tu, kalau pasai laptop, tensen je manjang. lepaih tu tidoq awai. tak dak mood."

hah lagu macam tu la mak AK kata..  hmm.. aaa.. nak blogging pun sedih je..memikirkan laptopku.. sob sob..

ade tak sapa2 yang tahu cara nak betulkan balik laptop AK?

AK guna bateri saja pun xleh on, guna AC power pun xnak on. kenapakah?? (Y_Y)

5 comments:

nabilah_2908 said...

kt office AK ada technician PC tak..? kalau ada..AK hantar jer lappy AK pada dia...rasanya dia tau apa masalahnya..

kalau tak...AK hantar kedai jer la..lappy tu penting... (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.I.B.U.K

aliesha kirana said...

waaa... mmg penting! waaa~~~

AiDa AzRyN said...

hehe.. sabau.. sabau... antar je la lappy tu kat kedai.. :)

Prince Halilintar said...

hantar je kat kdai cepat2..nanti xley nak berblog..hehe

PinQib said...

kemas jer meja aK. walopon nampak kelam3,, hehe


How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment | Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

Related Posts with Thumbnails