~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, December 14, 2010

Youre Beatiful jadi He's Beautiful?

Salam!

apa yg AK merepek ni? heheeh.. sebenarnye nak citer psl Youre Beautiful, kwn2 AK sume giler cite ni, ckp best gila! smpaikn org yg xminat citer korea pn, terus jd fanatik korea. haha..

AK? zaman mendownload AK dh berakhir sejak berakhirnya zaman study AK, so AK hnya berharap akan ada tayangan kt tv. nak dijadikan cerita, tetiba, harapan AK termakbul derr... haha!

mase tgk 8tv, tiba2 AK terperasan iklan citer ni.. terus AK menjerit kegembiraan!


Sinopsis
Drama ini berkisar tentang sebuah band yang terkenal di Korea – A.N.Jell. Band ini terdiri daripada Hwang Tae Kyung, Jeremy dan Kang Shin Woo yang memerlukan penyanyi vokal tambahan dan Go Mi Nam telah menjadi pilihan Manager bagi band tersebut. Malangnya Go Mi Nam mengalami masalah dengan kesihatannya dan terpaksa memerlukan bantuan adik kembar perempuannya, Go Mi Nyu. Bermulalah kisah Go Mi Nyu menggantikan tempat Go Mi Nam untuk tempoh tertentu. Apakah yang akan terjadi kepada Go Mi Nyu?

sumber sinopsis : SINI



Mari sama2 kita tonton ya! siaran akan bermula hari ni, kalu Ak xsalah.. jam 8.30 di 8tv. cuma ble tgk citer korea kt 8tv, paham2 la... suara dah dialih bahasa ke bahasa mandarin.. huuu.. tajuk pn dh jd He's Beautiful.. aaa xpe, hentam ajela..janji AK dpt tgk, n observe sendiri, apa yg best sgt psl citer ni.. hahaha..

yang dh tgk, senyap2 je lah ek.. hahaa.. yg blom tgk, moh kite nonton malam ni! heeee~

8 comments:

::..Dia daYa..:: said...

seperti best jew cerita nie
nak tgk jugak laa

salam perkenalan :)

nabilah_2908 said...

sy tk boleh start tgk cite korea nnti tk boleh stop...mcm cite boys over flower yg lepas...snggup g cr kat youtube tuk tau episod seterusnya..huhuhu...

putera katak tkmo tgk lagi ke AK..? huhu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAMAN OH SAMAN

AiDa AzRyN said...

aida pun suka layan cte korea.. @_@

aliesha kirana said...

dia : best2..heeheh

nabilah : hahaah..try la layan..yg ni org ckp best.. AK mls dh nk tgk putera katak sbb zizan xmuncul2 hahaha...

aida : heheeh...AK ske kalu citer cmbest..hehe~

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

akak pinjam cd kak ipar..
akak tgk 1st episod.. then tgk last episod.. hahahaha
giler jahat...

lau AK nak tgk streamiing.. leh g kat
www.mysoju.com

~SukEMakAn~ said...

lama xlayan cite korea!
yg ade lam lappy xtsentuh pon
rindu la zaman xmahu tido semata mata nk tgk cita tu sampai abes
hehe~

PinQib said...

tu lar.. em.. tkejut jgk..
malu pulak sbb tereksaited sebut youre beutipul tetibe jd lain
hnehe


How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment | Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

Anonymous said...

tajuk die ade 3..
you're beautiful bleh..
you're handsome bleh..
he's beautiful pon bleh..
rujuk cni>> http://wiki.d-addicts.com/You%27re_Beautiful

p/s:tp klu nak ikutkan, he's beautiful lebih sesuai..sbb mwngisahkan ttg watak utama(go mi nam)yang trpkse menyamar jd lelaki..klu dalam malay yang kite phm 'Lelaki itu Cantik'..so, tajuk ni lebih seswai bg saye..selamat menonton!hehe~

Related Posts with Thumbnails