~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, December 4, 2010

Tag Random Facts

Salam semua!

hmm.. ni ada tag ni.. tehee.. sebenarnya takdelah AK ditag secara formalnya, tapi sebab Kak Ayu cakap insan-insan yang dalam bloglistnya, which mean AK la kan, yang ade dalam tu jugak. so AK amik keputusan untuk buat. hahahaah.. macam la susah sgt keputusan ni AK nak buat. hahaha.. eh sudah2... jangan merepek! meh la AK buat.. hahaha..

Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you.

nombor 4
  1.  ada lima orang adik beradik, empat perempuan seorang lelaki. AK anak kedua.
  2. gilakan warna pink, sampai semua benda haruslah warna pink.
  3. dah mula jatuh hati dengan warna putih.
  4. ada dua anak patung kesayangan yang dibuat peluk masa tidur, seekor kura-kura, seekor lagi lembu. keduanya berwarna pink.
  5. tidur dengan banyak bantal, kalau tak, rasa tak selesa
  6. sistematik, kalau laptop mesti tersusun folder, kalau kat rumah mmg AK susun barang2 AK. so AK susah nak lupa tempat AK simpan barang, kecuali kalau ada orang usik barang tu.
  7. pernah belajar di Pulau Pinang, Kedah dan Terengganu.
  8. tak reti memasak sangat, selalu resepi yang ditry jadi lain dari yang mak ajar. hahaahah.. tapi ada jugak resepi yang menjadi. lalalalaaa
  9. garang dengan adik2, tapi adik2 tak takut. benci!
  10. sukakan benda-benda comel dan murah, geram nak beli. haha.
  11. berkaca mata sejak darjah 6 tapi power tak meningkat sangat. dalam lingkungan 250++ saja.
  12. tidak berkaca mata di rumah. jadi saya rabun di rumah, sebab tu kena tengok tv dekat2.
  13. suka baca buku, tapi malas. jadi berlambak buku tengah tunggu giliran. walaupun lambat, nak baca jugak!
  14. suka baca majalah mastika. tapi blum habiskan yang keluaran bulan 1 pn. ade lagi 11 buku menanti.. arghhh!!!
  15. suka menulis, boleh menulis satu cerpen dalam masa empat jam, kalau idea mai banyak.
  16. niat di hati nak jadi penulis novel, tapi entah bila boleh tercapai.. huhu..
  17. belajar bidang IT, tapi tak suka kerja IT. haha...
  18. suka tengok citer hindustan. haha. 
  19. kalau pelakon melayu, suka Fahrin Ahmad, Shaheizy Sam, Ayu Raudhah, Remy Ishak dan Tizz Zaqyah. heheeh
  20. ape lagi nak bagitau ek. hah! AK cepat blur.
  21. tak suka interview sebab cpt menggelabah.
  22. ramah dengan orang yang dh kenal, pemalu dgn orang yg blm kenal.
  23. suka makan coklat! feveret, black forest dan coklat kacang hazel. tak suka coklat dgn badam sebab trauma. pernah makan coklat badam yang badamnya hangus.. yekk!
  24. suka minum susu! susu segar pilihan utama!
  25. sukakan cheese!apa2 saja berkaitan cheese, burger letak cheese, pizza cheese, biskut cheese. ahhh cerita pun dah terliur.

fuhhhh... habis dah pun. ala... nak kena tag ek?  penat lah..semput buat mende ni.. hahaha... boleh tak AK nak tagged, semua follower AK.. n sape2 je lah yang sudi buat. AK semput ni..help help...

hahaahaha....

5 comments:

nabilah_2908 said...

sy juga suka kan cheese...hehehe..

erm...kalau dah buat tag ni..kira terlepas kan AK..? hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 28TH ANNIVERSARY

Sofia Karim said...

hahahaha... interesting tag.. nnt nk try buat..wahh. rasanya macam xcukup 25.. hehehehe

E.d.Y said...

rajinnya jawab tag

ardinihumaira said...

dni ponteng jawab tag dekat dua bulan dah adeih.. ;p lariksssss

Prince Halilintar said...

garang gan adik,tapi diorg tak takut eh..haha..same lah cam prince..kene wat muke ganas sket kot baru diorg rase gerun..haha

Related Posts with Thumbnails