~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, December 10, 2010

Auni Gedixx! haha~

Salam semua!

owh kene update sekarang!! kalu tak, entah ble boleh update.. wuwu.. semalam seharian bos ade dlm ofis, n duduk dekat dgn AK. die buat keje dekat komputer server, so takkanlah AK nak update blog mase die tercongok tepi AK kn.. apa pulak kata dia nanti.. hahaha.. bajet pekerja yg baik la kunun.. lalala~

semua sihat tak ni? heheeh..rase rindu pulak nak bace blog semua, bace citer2 yg menarek, tapi selalu tak sempat. sori banyak2 ek. ada masa nnti AK lawat korang okeh!

ahh..blur pulak nak menulis bila ada masa ni..aiyooo yooo.. okla..AK citer pasal Auni jelah ek..

ok, korang tahu tak budak ni? si comel Auni ni..hehehee~


die suke gedik2 kaki bile menerap.. hohohoh.. umo auni dh 10 bulan, ble la die nak merangkak ek? huhuhuh... jalan pulak entah bile.. tapi skrg ni die menerap sambil mengensot, laju je die kejar orang.. abis lantai umah disapunya.. hehehe~

video
auni menggedik kaki.. alalalaa~

sehari tak jumpa mesti rasa rindu.. huuuu~~~

p/s : sape yang tak kenal, Auni ni anak sedara AK..heheeh~

5 comments:

ardinihumaira said...

comellah auni ni..
dni ada kawan nama auni. bijak orang nya.. engineer :D

Kie-yu said...

gedik dan comelll!!

AiDa AzRyN said...

ololo comelnye... ^^

nabilah_2908 said...

bila dia dah mula berjalan nnti sure lagi comel...hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

Prince Halilintar said...

sgt cute si auni tu...=)

Related Posts with Thumbnails