~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, March 19, 2011

Buat Kesayanganku Yamapi...

Assalammualaikum semua!

AWAS! entry di bawah agak emo sekali lagi.


Buat kesayanganku Yamapi,

Awak, semalam saya mimpi awak mati dibunuh. T_T . masa pengambaran Ashita No Joe, masa awak tengah bergusti atas pentas, ada orang tembak awak. awak cedera di tangan.

selalunya bila cedera di tangan, ada peluang cerah awak tak apa-apa. tapi awak... awak mati! saya nangis. sedih sangat, saya fikir, awak terlalu muda untuk mati. awak belum kahwin lagi! dan saya... saya pun belum sempat bertemu awak lagi. T.T

pastu saya ingat, saya jumpa nurse yang merawat awak, dia cerita awak masih hepi sebelum awak pergi. awak masih boleh bergurau dengan nurse tu bila dia datang nak suntik awak. awak cakap kalau suntik awak sakit-sakit, nanti awak mati la. T.T

pastu saya nampak awak berdoa mcm seorang Islam, saya sebak. alangkah indahnya kalau awak dapat hidayah sebelum awak menutup mata.

bila saya terjaga dari mimpi, saya legaaa sangat sebab awak masih hidup di atas muka bumi ini. saya bersyukur tapi pada masa yg sama, saya sedih bila membayangkan kehilangan awak.

saya minta maaf awak, sebab dah lama saya abaikan awak sejak saya jumpa kekasih hati saya yang kedua. tapi awak jangan risau, jauh di sudut hati saya, awak tetap ada.


ni madu awak tuju khas untuk negara awak. please be strong ok! saya sayang awak. Y_Y

p/s : fuhh tak sangka mimpi ni boleh jadi sedih sgt buat AK. sobss

3 comments:

Rina Rossoneri said...

hei, scandal lama kita nih..
JGS tu memang betul2 dia pegang board tulis macam tu ke. atau AK yang edit?

aliesha kirana said...

hahaha.. aah JGS pegang sendirik. AK xedit. kalu AK edit, AK tulis, 'I'm so Cute!' ahahahaah!

Prince Halilintar said...

haha..mimipi rupanya..

prince la yg tembak tu..prince bawa watak jahat...pom..pom..tembak die..hahaha:p

Related Posts with Thumbnails