~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, March 30, 2011

200 Pounds Beauty yang Sedeykan Aku..

Assalammualaikum semua!

dah lama tidak buat entry luahan2 dari hati kan? chewah gitu! hahaahah. hari tu AK penah buat SEGMEN SENTAP kan. hahaahah..  AK ade letak gmbar kat bawah ni. tapi AK xpenah cerita detail pun psl citer ni kan. hehee..


 200 Pounds Beauty

AK tak tahulah orang lain macam mana, tapi masa AK tgk filem ni, AK nangessss gila2 punya. hahaahah! sebab apa? sebab AK dpt hayati perasaan Hannah tu sbgai seorang yang berbadan besar. orang yang tak pernah berbadan besar mungkin tak brapa faham tapi AK tersangatlah faham.


AK paling terkesan dgn babak masa Hannah yg dah kurus tu cakap, soh biarkan lelaki yg kaco dia tu, sebab dia tau perasaan macam mana kita sukakan seseorang tapi tak mampu luahkan sebab kita tau kita tak setanding dgn dia. sobss. sedih gila.

AK paham macam mana bila kita dah jatuh cinta pada seseorang, tapi kita xmampu luahkan sebab kita rasa tak layak untuk berada di samping dia...

Omputih : It's better to have love and lost, then never have love at all...

AK : Lebih baik tidak mengharap untuk dicintai, dari kecewa kerana mengharap sebuah cinta... T.T
 AK ske gilerrr lagu dlm filem ni. heehehe.





yang blom tgk, jom tgk ramai2! baru paham skit prasaan org badan besar ni. hhuuhhu..

p/s : sedey bila orang lain tak mngerti hati ini.. sobs..

6 comments:

Rina Rossoneri said...

suara tuh mmg betul suara dia kan.. sedap suara dia..
Kita ada baca, cite ni mcm kisah hidup dia..n dia mmg betul2 buat plastic surgery..

Prince Halilintar said...

prince pernah tgk cite ni dulu..lagu yg die nyanyi pun sedap2..mase zaman u mmg minat cite korea..hehehe

JaSSNaNi said...

uikkkss.. mmg paham org badan besar punya perasaan ni.. sbb saya pun under badan bulat gak ni...

Dilla Ady said...

btul2..dilla pun suke tgk citer nih..mmg sgt2 memahami perasaan org yg berbadan besar..

nabilah_2908 said...

sy rasa mcm dh pernh tgk cite ni...

perempuan ni buat pemedahan plastik tuk kurus kan..?

ingt2 lupa.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD

.:: Miu Miu ::. said...

miu pun suka tengok movie ni.. sangat best..

Related Posts with Thumbnails