~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, March 22, 2011

Oh Terkejut Aku, Adruce Sgt Kurus!!!

Assalammualaikum semua!

ok kt umah xde astro...AK tak tengok cerita Waktu Rehat.

T.T

jadi maaf kalu AK ketinggalan zaman sikit. sebab baru tahu dan baru rasa terkejut. ok. heheehe..

bila masa eh, budak ni...


jadik kecik macam ni????



ya AK tau die dah kurus, tapi xdelahhhh kurusssssss gilaaa macam kat atas ni!! dik oii, kurusnyee awak!!

dengan mak dia sekali kurus ni... ish jeles benar AK..


zaman dolu2

zaman sekarang

ok, AK masih dlm state terkezut dan jeles dan nak tahu rahsia dorang. heeheh. mungkin mama si adruce ni ajak diet sama2 kan.. pepun tabek springg la sama dorang!

p/s : mau kurus jugak! tp misi asik gagal. hahaha.

9 comments:

Miza Yusof said...

betul tu ni si adruce pelakon tu ? mak aih. kurus betul. bukan sikit tapi banyak pulak tu. jelesnyaaaa. apa rahsianya yaa.

aNis sHazLiN said...

fuiyooooo!! sgt hensem lah die skang...hehe

Prince Halilintar said...

eh betul ke org same tu..?? apelah rahsia die tu..ensem dan kacak lagi tu..kene korek rahsia die ni..hehe

PinQib said...

kurss. nak jadi camtu muahahaha

aNiS aNiSa said...

nk krus jugak!!

jelesnya...jom tnya apa rhsia diorang nak??ehehe =)

entry best : Apa yang lebih baik daripada Dunia dan Isinya??

AiDa AzRyN said...

lol.. baru tahu ke?:P

Rina Rossoneri said...

mungkin mereka masuk program kurangkangkan berat badan kat astro tuh..

baiklah, saya gurau je..

.:mama dhia:. said...

salam ...

mase mule2 tengok pun terkejut jugak..
tp dah lame gak die dah kurus tu..
x tau plak mak die pun kurus same..

mungkin dieorg diet & exercise same2 kot..

Rin_Aff said...

wah..byknye lemak yg hilang...
lain sgt muke die...
boleh jd inspirasi utk IbuDarwisy menjadi seorg yg kurus lepas ni...

Related Posts with Thumbnails