~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, March 31, 2011

Sakit Hati, Sakit Kepala...

Assalammualaikum semua!

memang mcm2 jenis manusia dlm dunia ni kan.. yg kita sangka baik pun rupa-rupanyaa.. haish..

AK dh xboleh percaya org dh. walopun org tu baik gila dgn kita, tp sebenarnya blkg kutuk2 abis.. Ya Allah, sedih je ble AK dgr citer tu..

mulai hari ni dah xnak caye org bulat2... sedih.. bila kita sebenarnya fikir psl die tp die pulak anggap kita ni nak menyusahkan dia.

sakit kepala terus menyerang ni. mgkin stress kot. sori kalu entry AK ni moody... huhu..

ps/ : mood sedih, geram, kecewa dan hati dah tawar...

7 comments:

Dilla Ady said...

sabar ye Ak..kekadang mmg ade manusia bermuka-muka kt dalam dunia nih..

kesimpulannya ambil langkah berjaga-jaga,jgn terlalu percayakan org ye..

♥ mUngE nAdEa ♥ said...

btoi2 ..
slalu kne cm2 ..
ari2 ag la..
kdg2 cm xcye jew ..
owg yg kite pcye slme nie bruk2 kn mcm2 :(

ardinihumaira said...

sama lakita Ak.. pasni takmo wat baek sangat. kena berpada2 :)

Prince Halilintar said...

kesian AK..sabar je la AK, kite jgn mudah terpengaruh dgn org sgt..mgkn lain kali kite dah ade pengalaman boleh mengelakknya..insyaallah..hepy ye AK =)

Rina Rossoneri said...

benda begini kita dah alami sejak sekolah rendah..
dah besar, kita malas nak rapat sgt dgn org lain..biasa2 je..

kiwi said...

npekah?huhu..sbr k

nabilah_2908 said...

hmm...mmg ada manusia mcm tu..

sabar la yer AK...

lepas ni kena hati2...and apa sahaja yg kita buat biar berpada2..

jgn terlalu percaya...jgn terlalu syng..jgn terlalu benci...ha semua lah.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

Related Posts with Thumbnails