~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, March 1, 2011

A Moment of Cda's Wedding! Part 2 - makan2 at Williams PJ pagi2 buta!~

Assalammualaikum semua!

haha. lambat lagi AK ari ni kan? hmmm.. busy2.. pastu ada ramai lak staff baru yg masuk ari ni, so tak sempatlah AK nak bertenggek lama2 kt depan komputer. hoho.

ok sambung citer psl wedding my bestfren eh. ok semalam citer psl part last, AK tunggu kawan AK kt stesen bas Bukit Jalil kan? then bile kawan AK smpai, kami pun berpelukan la seketika. erk perlu ke mention part ni. haha. pastu mulalah berceloteh pnjang, almaklumlah dah lama xjumpa.

then Fara-D, my other besties yg mmg org PJ, ajak la AK makan kt Williams, which is tempat yg amat feymes kt area PJ tu. tau x, ble disebut Williams, AK terbayang coffe house or steak house yg grand2. rupanya.. hehe..


this place is actually a stall! tapi panjang punya stall! haha. tapi menu dia masyaAllah, most of them are western n in big portion. smpai2 je stall ni AK tercengang kejap tengok menu dan harganya.. uhuk. haha.

pastu order la air cappucino. chewah gitu. pastu order nasi goreng ketam, kami share 3 org. hehe.

Ok inilah gelas coppucino AK.. cantik kn. hooho! not glass actually. mcm jar. hehe

nasi goreng ketam!
credit pic : http://apersonnamednurul-lun.blogspot.com

ok mana ketamnya? hahaha. ok ini ketam lembut so xpayah susah2 ko nak guna pengetuk ke hape ke.. hahaha just makan dengan nikmatnya. sbbkan die large portion dan malam pun dh larut, kami share 3 org je. cukup la nak alas perut. erk actually kenyang gak. haha!

lepak kat Williams smpai dlm kol 3 pagi gak le. gila x? AK mmg xpenah stay up jln2 kat luar smpai waktu tu selama ni. tapi alang2 dh ade di KL wif my fren, just guna jelah masa yang ada kan? bukan AK pegi berpeleseran pun. haha.

pastu dlm kol 4 baru smpai umah besties AK tu, AK tumpang umah die, tapi sempat lagi beronline sblm tido. mmg xcukup tido laaa hari tu. hahahaaaha...

erk! entry psl wedding dah jadi entry psl makanan la pulak! aiyoo... hahaha.. hmm cmni AK smbung nanti la, part seterusnya eh. haha!

p/s : terjumpa Joe Flizzow kt Williams, tapi buat2 cm biase padahal dlm hati dah jerit. 'Joe Flizzowwwwwww!! nak signn!!!!!'  hahaha! (-_-")

6 comments:

ardinihumaira said...

ala... lama dah dni tak makan ketam. terliur sudah :D

♥Ana el Zahra♥ said...

serius! saya terliur ngan air tu..huhu

nabilah_2908 said...

3 tahun sy dok PJ...tk pernh dgr lak pasal Williams ni...kat seksyn bape AK..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AIR OH AIR

aliesha kirana said...

dni : nyum2..sedap dni! hahaha

ana : hahaha..sedap air tu..hhihihhi...

nabilah : hmm AK pun tak sure la nabilah. tp kt taman mayang, dekat dgn Lim Kok Wing yg lama.. eheheh~

Prince Halilintar said...

hehe..sampai 3 pagi xbalik2 umah lagi..mesti puas borak2 gan member kan..

nape xjerit jer kuat2 name flizo tu!haha

FoX-CreWW..!! said...

awat xpekena sodahab kat will-i-am..???
huhu..mmg terbaek dari ladang minuman 2...!!!

Related Posts with Thumbnails