~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, March 22, 2011

Kisah Aku dan Kenduri Kahwin Musim cuti sekolah ni...

Assalammualaikum semua!

cuti sekolah yang lepas ni, ramai yg ambik tarikh tu untuk lansungkan perkahwinan termasuklah... kawan AK muaahahah. bukan AK la.. AK entah cuti sekolah tahun bila entah. tehee..

so berduyun laaa kad undangan yg tiba.. maaflah sebab AK xdpt nak penuhi jemputan semua. yg mana sempat dan dekat je termampu AK pegi. huhuhhu..

Ari Ahad, 13 Mac 2011 memang terlalu byk kenduri kahwen tarikh ni. heeheh.. kenapakah? AK pun tatau. tehee.. AK sempat menjoinkan diri ke kenduri di Kulim, Kedah.

mula2 AK ke kenduri kawan MRSM Balik Pulau, Izzah a.k.a Chikas dan pasangannya Leepad, juga senior kami masa kt mrsm dl. heeheh..


sambil tu buat la reunion dengan bebudak mrsm ni. heeheh. lama xjumpa!



pastu menuju ke kenduri Lina pulak, kawan mrsm balik pulau jugak. heheeh.


kat kenduri rumah Lina ni byk dekorasi yg menarik, ala-ala English style gitu. hehehe.. cantek!

pelamin

bilik pengantin

guest book corner

wedding cake

maka selonggoklah kami sekali lagi, nak tngkap gmbr ngan pengantin. hehehehe.


Tamat dah cerita kenduri 13 hb Mac. heheeh..

pastu hari Sabtu lepas, 19 hb Mac, AK pergi pulak kenduri di Pulau Pinang. ya2 AK memang org penang, maksud AK, Penang bhgian Pulau. AK area seberang. heheeh..

mula2 ke rumah jiran lama AK, dorg dh pindah dah. dulu AK rapat la ngan dengan pengantin perempuan ni. hehehe. tp tak sempat tangkap gmbo.. AK terlupa. kui3..

pastu malam tu pegi kenduri kawen jiran AK. yg kawen ni pun bestfren AK la. heheeh.. anak mami.. cantiikkkk dan meriah majlisnye..

kawan AK.. Arifah Banu

Arifah n Hubby..

cantik kan baju dorang. hheeheh. tamat dah kisah pergi kenduri kawen. fuhh penat letak gmbr. ahahahah!

5 comments:

cik hani said...

pelamin cantek
ruang guest book corner pun cantekk
sume cantekkk

Prince Halilintar said...

makan kenduri saje la AK kan..cantik gambar2 kawin diorg tu.. =)

nabilah_2908 said...

sy suka la wedding Lina tu..

cantik..kombinasi pink+blue... :)

moga ketiga2 pengantin ini..hidup bahagia hingga ke akhirnya... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

Dilla Ady said...

wah...cantik2nye sume pengantin nih..tp paling dilla suke, of coz yang kaler merah tu...

PinQib said...

wahhh.
smpai ada gues corner ??
mantoppp

Related Posts with Thumbnails