~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, March 18, 2011

Kisah aku dan Name Tag!

Assalammualaikum semua!

hehe. entry emo lak pagi2 tadi kan. ahahahah! ok sekarang nak cerita kisah Tag Nama masa zaman AK belajar dulu pulak. hehehehe~

 Tag Nama zaman universiti

ok! muka sgt pucat dlm ni sebab perjalanan jauh dr Penang ke Ganu. tup-tup kena tangkap gambar. nampak gila keletihan diwajahku. hahaahah! ni ade 2 tag sebab mula2 nama uni AK, Kustem pastu jadik UMT pulak. heheeh.


er ni tag masa minggu orientasi universiti. heheehe.

Tag Nama zaman Matrik

ok! sgt chubby! bulaat muka saya! wuwu!

Zaman Sekolah Form 4-5

Name tag asal dah ilang. yg ade name tag jawatan jek, wuwuwuw! name tag dah jatuh kat mana entah. waa! sayang gila. yg belakang tu masa jadi urusetia utk program kerjaya. hehehe. yg bulat tu pulak button yg wajib dipakai semua student. eheh.

Zaman Sekolah form 3

ok! AK ngaku ini yg paling lawak. haha. masa zaman nak amik PMR la ni. sekolah nak naikkan smgt student form 3 utk berjaya dlm PMR, so sume student form 3 dipaksa pakai name tag ini. eheheheh.. ingat lagi, sume mcm malu2 nak pakai. kalau pakai pun, semua sengaja terbalikkan name tag ni. heheeheh.

p/s : owh rinduuu nak pakai name tag @ student card balik. heeheheh~

4 comments:

Prince Halilintar said...

ok simpan semua tag2 tu eh..skrg keje tak de pakai name tag ke??

aliesha kirana said...

xpakai laaa wwuwuwuw..rinduu rase. ehehehe~

PinQib said...

maken lama maken comell hahah

eminana said...

aku pun smpn koleksi name tag. cuma mase lower form rasa cam xde name tag je... tp skolah rendah ade aku smpn lg.. rasa cam rindu plak jd student.

Related Posts with Thumbnails