~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, March 12, 2011

Tag Merepek Kerepek!

Assalammualaikum semua!

AK dapat tag la, ini tag dari adik Faz Serenity hehe. dia tag AK kt blog penulisan AK, tapi AK buat kt blog ni la memandangkan blog itu hanya untuk karya-karya AK heheeh.

Jom-jom jawab tag!

1.adakah kau rasa kau HOT?

HOT sgt! Hot tempered kot. haahahaha. garang dengan adik-adik. lalaalalaa. tak delah, AK cool jek. hahahaha!


2. upload pic kau dari PC sekarang jugak!

gile ke hape? jap!


3. cerita la pasal gambar tu
 gambo masa kenduri cda kt ampang ari tu. cam pelik sikit sebab jari AK mcm tak cukup, entah mana ilangnye hahaha. pastu tudung senget!



4. bila kali terakhir kau makan ayam?

baru tadi, masa makan Brunch chewah! xngaku mkn sarapn sbb mkn masa kol 11. tehee..


5. lagu terakhir yang kau dengar
hmmm lagu iklan Gardenia, kt radio hahahaha.


6. apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ni?
tgh kesejukan menggigil-gigil. hehe


7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
AK


8. tag lagi lapan orang!
  1. Fara D
  2. Ain Nurin
  3. Nabilah
  4. Prince Halilintar
  5. ArdiniHumaira
  6. Aida Azryn
  7. PinQib
  8. CT Zawiyah

9. siapakah no 1?

Bestfren saya! merangkap blogger jugak heehee


10.cakap sesuatu pasal no 5
blogger feymes nih! heheeheh dan sangat lawa. dan sangat baik hati. suka anjur GA, sgt peramah. heheeheh


11. orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
erk! heeheh rasanya cik Nabilah single lagik. kn kan? ;)


12. bagaimana pula dengan budak no 4?
Prince eh? Prince pun bujang lagik. ehehehe. dia sgt peramah jugak! sgt baik hati. ehehehehe


13. pesanan buat no 6?
teruskan berblogging! cewah!


14. Kata kata cinta untuk no 2?

Ain! love u sangat2 dear! muah3! tehee. 
*mmg syg die sgt2!


15. adakah no 7 dan 8 mempunyai persamaan
-perempuan
-blogger
heheheehehe

16. berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1
-tinggi!
-comel lagik sopan!
-suka pixel arts!
-sgt kreatip!
-pandai amik gambar (fotografi)

17. persamaan antara kambing dan lembu
adik beradik sepupu sepapat
makan rumput
byk kt kawasan kampung
Ashraf Muslim tokey kambing. erk!

18.perasaan ketika jawab test ni.
blur...


19.adakah kau tahu Rizman itu sengal?
kalu Rizman Khuzaimi, beliau tak sengal. haku yg sengal!

20. Gay or Les?
perlukah bertanya soalan ni? ko nak aku keluarkan tazkirah ke tgh hari rembang ni?


ok! dah tamat. hahaha. lawak la pulak tag ni. fuhh penat gak membuatnya!

8 comments:

AiDa AzRyN said...

macam ada nama aida azryn je kat situ.. hehe.. XD

ardinihumaira said...

nahhh dni kena tag hehe larikssssssss

Prince Halilintar said...

wow! dasyat tag ni..haha

AK susun tag 8 org tu jujur ke dah plan tu?hehehe

Un Phat Lee said...

perrggh hot sioot.hahahaha. :P

Rina Rossoneri said...

hahah kenapa mesti lagi gardenia??

niesz said...

gud luck ya :) tag ni lain dr yg lain le..ehe..

niesz said...

gud luck ya :) tag ni lain dr yang lain la..ehe..

nabilah_2908 said...

hehehe..dlm bnyk2 lagu..kenapa harus gardenia..?



jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

Related Posts with Thumbnails