~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, March 7, 2011

Nak Tunjuk ni.. bukan nak menunjuk! hahaa~

Assalammualaikum semua!

fuhh.. mood kemalasan lah... heehe.. pagi tadi busy skit. sekarang lak ngantuk, hahaha.. nak tunjuk satu benda je ni. heheeh..


ok ini jam AK.. kaler putih gitu. heehehe.. eh AK ade dua jam. satu lagi kaler pink yg pernah AK tunjuk kt blog ni dl. AK mmg wajib ada dua jam. chewah! wajib kunun. yelah, jam pink sbb feveret AK, putih sbb seswai dgn mana2 baju. tapi slowly putih pun dh jadi feveret AK. hehe.

tapi tengoklah jam tu, dah menggelupas. hahaha. dah buruk, eh tapi AK still sayang die sbb dia masih sudi berkhidmat pada AK. chewah! tapi AK terpaksa anak tirikan dia skrg ni. sebab hari Sabtu lepas masa jalan2 kat pasar malam, AK jumpe jam yg sgt somel! snowyy!






amacam? somel tak? hahaahah... sgt snowy! dan besar gabak. haaahah. tp sporty gitu. chewah! inilah jam terbaru AK. heehehe.. minggu depan nak beli kaler pink pulak la. hahaah. tgk la kalu de duit lagi. tehee..

p/s : jam RM10 je pun. hahaha. yg penting, cantek dan berjalan dengan elok dh la. kan? (^____^)

4 comments:

zacky ~786~ said...

xpe wlwpn rm10 .. nampak bergaya gitu... cewahh .. hehe

munna said...

tak kisah berapa hinggit pun yg penting berfungsi dan stylo...

Prince Halilintar said...

cantik la AK..xkisah la bapr harge nye..klu mahal2 pon klu hilang dah mnyesal kan..hehe

nabilah_2908 said...

apa ada pada harga...jnji cantik..

kalau rosak pun tidak la rasa terkilan sngt... ;)

teringt zmn study dulu..sy gila kumpul jam 10 ringgit ni...rasa macam nk gila macam dulu...tp xde geng....hidup ni semakin boring...

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

Related Posts with Thumbnails