~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, March 10, 2011

JGS!! Meltingggggg!!!

Assalammualaikum semua!~

Love it when he looked smart! meltinggg! (^_____^)





somelll kan? (^___^) hehehe..

tapi the weirdess hair style yg dia penah tunjuk ialah :


ok buruk kan.. hahaah

yang ni pulak..

remid me of Professor Snape. teheee..

tapi AK ske gak Porf Snape, n frust ble Prof Snape tetap jadik jahat dlm Harry Potter. T.T

p/s : yg smart2 tu ialah gambaran Zafriel Irham (Love You Mr Arrogant) yang AK bygkn hahaha. ^.^

3 comments:

Rina Rossoneri said...

aigooooooo ottokeeee.. hahahaha
bagi kita dia ni macam G-dragon, cara senyum tak ikhlas tu sebijik mcm G-dragon..dua2 ni pun fashionista..plus dua2 sangat baik dengan perempuan...ohhhh tiba2 jadi pengkaji orang..

p/s:otak blur bila keje kita buat hilang semuanya..haha sedih nih..

nabilah_2908 said...

hehehe...layankan saja...... :)

kalau JGS ada depan mata AK...th macam mana tah kan..? hehehe... :)

AiDa AzRyN said...

aida suka kim bum.. XD

Related Posts with Thumbnails