~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, March 30, 2011

Cool Blog Tetibe..

Assalammualaikum semua!

hape tetibe cool blog ni? hehehe.. bkn blog dingin, tapi Cool Blog kiosk yg jual ice blended tu. haahahahaha.. AK selalu dgr pasal cool blog ni kt blog2 org lain. sume pakat citer psl cool blog, sebab hape? mentang2 la namanya Cool Blog, terus blogger teruja kan. haahah..

masa AK pegi nonton Merong Mahawangsa tempoh hari, ternampaklah kiosk die.. pastu kan, teringin laaa nak beli. hahaah..



dalam keadaan jakun tak tahu apa, AK pun order la. hamboih boleh tahan mahal, 2 ice blended cmpur bubbles jadik RM8.20. heheeh.. AK amik Vanilla Oreo blog dgn Oreo White Coffe blog. hehehe..cedap gak!. tp adik2 AK ckp mcm selut. haahah! sebab ade oreo dlm tu.. nmpk macam air kotor..whahaah!







dl dok tertanya, cmnelah dorg boleh tutup air tu dgn plastik yg melekat tu, pastu AK tgk sendiri ade mesin yg tolong sealkan baru AK faham. hohhoho. ok sungguh jakun!.


sedap jugak! tapi padanlah dengan mahalnya kan.. hahaha.. tp sedap lagik air milkshake kot. AK lg ske milkshake dr ice blended heeheh. 

kat pasar mlm umah AK dl, AK ske beli milkshakes dr sorg cina ni. memang sedap gila! ade bubbles ni semua laa.. tp.. sob.. lepas AK besar, dh malu nak beli. sebab segan.. heeheh.. melayu sume xmo beli kt dia. so AK xbeli dh le. heeheh.. tp still boleh ingt kesedapan air tu! wah delicioussss! yummy!

5 comments:

Miza Yusof said...

yes! miza pun suka. miza suka perisa chocolate oreo :)

adol ihsan said...

Salam :

Huhu.. Adol Ihsan pun selalu jugak beli Cool Blog ni..

:)

Rina Rossoneri said...

suka yg bubbles tuuhhhh

nanakimie said...

nana baru taw,hehe..t nak cuba lah:)tapi kiosk kat tmpat nana neh xbukak ag..comey jew ngk pink2 kios tuh...xsabar nk tunggu dia bukak..

♥yaya budak suka embun♥ said...

selalu bli nih :D

Related Posts with Thumbnails