~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, March 23, 2011

Result SPM : Tahniah Adikku!

Assalammualaikum semua!



hari ni keputusan SPM diumumkan.. hehehe. adik AK salah seorang calonnya. akak die yg dok kt ofis ni yg dup-dap dup-dap..

tapi masalahnya, credit telefon ni expired la pulak. hahaahah! adess.. xmampu nak contact dia. mujur dia SMS AK tadi..
dapat jugak la AK tau.. heeheh..

Tahniah Adeiyprince Examkiller a.k.a Liya sebab buat akak bangga. 5A 4B adalah pencapaian yg hebat banding dengan akaknye dl.. 4A je kot. AK bangga sebab AK tau dan pernah rasa sendiri susahnya kelas sains. 

almaklumlah, AK rasa AK n adik2 AK sume xminat sgt bidang sains. heeheheh.. AK pun dulu rasa mcm xsuka jek bljr sains. haahahah.


 her life as student

nak tau, cita2 adik AK sorang kat atas ni, nak jadi Pengarah Filem. haahha.. idola dia Khabir Bhatia. dia cakap nnti dia berjaya, dia nak arahkan karya2 AK. muahahaahah...

tahniah adikku. akakmu ini bangga. ^_______^

p/s : xtau exactly result die cmne. subjek hape yg A subjek hape yg B. eheheheh~

10 comments:

nabilah_2908 said...

wah...tahniah Liya...!!

kalau dah ada cita2 nk jadi pengarah...dah tau la bidang apa yg perlu diceburi lepas ni kan..? :)

Dilla Ady said...

tahniah ye tuk adik AK...pencapaian yg bagus sgt da tu..

tp jauh btul ye larinye bidang dia amik ngan yg die minat...takpe2..yang penting kite wat ape yg kite minat baru la bersungguh2 kan..

LiFe KaMi said...

tahniah,pelajaran sains mmg mencabar,
pasni bolehla melangkah ke menara gading,
masih panjang lagi perjalan yg hendak ditempuh.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tahinag buat adik AK....adik kina ptg nie baru kina akan tahu.mintak² adik kina pun cemerlang mcm adik AK.

yimz said...

ok la tu..tahniah prince ucapkan..

lepas ni AK kene tlg la rekemen kan bidang yg sesuai dgn minat die..

ardinihumaira said...

tahniah tau untuk beliau :)

aNiS aNiSa said...

tahniah~

smoga dapat menjadi insan yang berjaya dan dpt bhgiakan kakak dy ni =)

entry best : Doha atau Qatar~

Afzainizam said...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

tahniah adik ku... yup perjalanan masih jauh.... bukan senang mengapai bintang dilangit ... semakin dicapai semakin tinggi

adol ihsan said...

assalamualaikum ..

tahniah untuk adik mu .. :)

Miss Green Rose said...

congrates to adik AK coz get a flying in colours in SPM.
hmm.. thn nie, saya plak. but saya amik akaun sama ngan kakak saya. kakak saya pon SPM gak thn lps sama ngan adik AK. dia dpt 7A. Alhamdulillah. hope semoga adik AK n AK sentiasa success di masa akan dtg. :D

Related Posts with Thumbnails