~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, January 28, 2011

cakap-cakap pasal Drama Tiramisu

Assalammualaikum semua!

sekarang satu-satunya drama Melayu yg AK tgh ikut ialah Tiramisu, yang lain tu kadang2 je AK follow, selalunya malas nk tgk..hahaha.


cerita pasal Tiramisu ni, AK penah makan kek tiramisu, eh tetiba. rasa die cm ade rase kopi2 skit..hihih.. eh cerita pasal kek pulak haha. ok2, nak cerita pasal drama Tiramisu la.

ok, citer ni memang BEST! kita takkan bosan tgk sebab dialog die pun sempoii jer. Pierre Andre n Amani memang sesuai. hihihih. lawak tgk dorang tp kiut.

cerita ni memang tak bosan, cuma AK rase mcm sarat sgt pulak mende yg terjadi. hehehe. artis silih berganti. dulu ada  Dira Abu Zahar, dgn arwah Faizal Yusuf, adik Mia Sara pastu muncul pulak Zul kekasih Abby Abadi tu, sekarang muncul pulak skrg Fouziah Ghous. hahaha.. meriah betullah. tp mcm watak2 tu timbul kejap pastu tenggelam.

antara pelakon diee~

kadang2 sakit ati gak citer ni, sebab Dani n Melur ni dah suka sama suka tapi masing2 tak nak ngaku, simpan dlm ati je. dalam pada masa yg sama tertarik lak ngan org lain. haritu Melur ske ngan Zain, pastu skrg Dani pulak mcm ske kt Foziah Ghous. adeh mcm2 kn.. heheeh

tapi kalau tgk citer ni memang tak boring la, dialog die memang sntai. heheheh. cuma itulah, tak sabar nak tunggu Dani n Melur sedar prasaan dorg n luahkan cinta..ahahah!

p/s : Fauziah Ghous mcm seksi pulak dlm citer ni..huhu. sakit mata cheq!

5 comments:

ardinihumaira said...

hehe cite ni lawak kan... suka je tengok :D

Prince Halilintar said...

betul tu, prince pon layan cite ni ..byk gak lawak dlm cite ni..tuan director yg wat shooting masak Dani tu pon klakar..suke ckp terbalik balik..haha

nabilah_2908 said...

sy pun tgk cite ni...

tul la geram je..masing2 pendam perasaan...

suka la tgk Zain...comel je dgn lesung pipit dia..hehehe..

bab fauziah ghous tu kan...rasa annoying pun yer gak...sbb...lembut yg di buat2..nampak fake..kan..? huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

nabilah_2908 said...

hehe....tu la kan...kena berdikari juga...

bila dah tau buat...mudah.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

zacky ~786~ said...

waaa cter nie mmg best.. suke sgt2... lg2 shrifah amani.. cute..

Related Posts with Thumbnails