~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, January 19, 2011

Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.

Assalammualaikum semua!

patutlah AK rase ada benda yang kurang. rupanya AK belum update blog. hahaah.. nak buat macam mana, busy teramat hari ni. ada kerja yang perlu disettlekan.

TV show yang AK tgh addicted? hahaha.. lagi mau tanya? sebenarnya cerita ni baru je abis ditayangkan kt tv, tp disebabkan AK masih addict sampai sanggup mencari cerita ni di internet. maka saya mengaku masih addict.. heeheheh~


Saya addict pada HE'S BEAUTIFUL A.K.A YOU'RE BEAUTIFUL!!!

hari2 mesti nak kena bukak laptop, tengok balik adegan yang best2. hehehe~


hehehehe... gila tak AK ni? memang gila pun.. hahaha.. tgh addict lagi.. tehee..


jadik sgt addict sebabkan beliau kt bawah ni.. teheee~


aah, sangat kawai kan!!! teheee~

p/s : tp kalu kt tv skrg, tgh addict tengok Tiramisu kot..besh2! sempoi je ceritanya, tak sakit kepala tgk..haahahah!

6 comments:

Prince Halilintar said...

prince pon layan cite tiramisu..kelakar gak cite tu..sebab tu layan..hehe

nabilah_2908 said...

pasal AK la..sy turut terikut tgk cite Korea ni..hehehe..

yupp..cite tiramisu pun best gak...comel jer kan amani..simple sngt.. :)

nyampah giler dgn Liyana...enth kenapa sy rasakan dia sengaja jalan mendada...

or dia mmg mcm tu..? huhuhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
POPULAR ??

fara-D said...

cik AK,
farah marah betol la ngan AK nehhhh! geram tauuu!
tak pasal pasal dah selongkar semula hardisk lama nak tgk citer you're beautiful nih!! (i dont care if tv says its HE's beautiful! i've known it as YoU'RE beautiful!) weeehuuuu! Go Mi Nam yang comel!nak marathon semula lahhhhhhhh!

E.d.Y said...

lelaki ke pompuan tu?

Han.Nee.Saa said...

hehee.. suke go mi nam dgn ptg rabbit tuu.. comey ^^

dah tgk my gf is gumiho?
script writter dua2 cite ni same.. nnti lam cite gumiho tu ade selit go mi nam ngn hong ki.. hehehe.. :D

Cik HaRiZa said...

tiramise boleh tahan...
but cerita he's beautiful ni tak tgk ag laa...

Related Posts with Thumbnails