~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, January 17, 2011

Wajah Suci Faizal Tahir. ^________^

Assalammualaikum semua!

wah tetiba nak buat entry ke 3 untuk hari ni.. hahaha.. bukannya apa. tadi AK sibuk mencari gambar yang sesuai untuk karya-karya AK.. pastu kan, terserempak lah dengan gambar ini.


silalah tatap wajah suci lagi jernih beliau ini.. ah rindukan dia dalam Mirwana. masa ni part2 tarik semua serah kt dia..ingat tak? ehehheeh



sekarang.. (-_-").. lebih ganas... dan serabut sikit.. tapi apapun AK mmg peminat dia.. dari zaman dia bersama Mirwana lagi. just suka FT yg kurang agresif. mengharapkan FT yg lebih sweet. but siapa kita nak ubah orang kn.. FT dh berjiwa kental, rock keras, takkan nak suruh die jadi sweet, muka penyanyi nasyid pulak.. hohohho

meh kita layan lagu lama kumpulan Mirwana jap..hehehe~



p/s : really miss the old him.. lalaalalaaa~

6 comments:

Pinky Pixie said...

kat gmbar 1st tu dia yg mane ek. huhu.

..hizamirahim.. said...

hehe.
FT yg skrg la FT yg sbnr.
yg dlm mirwana tu, buat2 je kot.
hehe.
;P

aliesha kirana said...

pink : die yg bawah skli..hehe

zami : aah..yg penting die xhipokrit kn..tehee~

ardinihumaira said...

cuma satu je. tak suka dia buat jari cemtu. haishhh ;p

mie said...

uih!!!
xkisah la...
biar jadi diri sendiri,..
heheheee

Prince Halilintar said...

tapi klu xsilap prince die kuar dr kump mirwana sbb diorg kate sore die xsedap kan AK??

Related Posts with Thumbnails