~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, January 7, 2011

He's Beautiful : Gonna Miss You All!

Assalammualaikum semua!

ceria ceria! AK ceria walaupun kurang sihat. hohohoh.. buat Nabilah tersayang, jangan risau, AK ok jek ni..hehehe.. thanks for ur concern. teheee...


drama He's Beautiful dah nak abis la..sedeynyaa.. minggu depan dah nak abis.. sob sob.. waaa!!! parah dah ni.. kene kumpul duit beli dvd die la jawabnya.. kang rase rindu kt Tae Kyung nnti, sape nak jawab. hahahaha.. gilerrr dh! nak donlod jek nnti xpuas lak. AK lg ske tgk dlm tv..haahah.

AK takkan lupakan ANJELL sampai bila2.. gonna miss them sgt2.


takkan lupakan Go Mi Nam yang bodo2, tapi kiut!! sgt comel..hehehe~


takkan lupakan Jeremy yang sangat kiut n manja! dgn fesyen rambut die yg mcm2 jenis.. kadang2 hideous..hohohoh~


takkan lupakan hero kedua, abang Shin Woo yg sgt caring! dan selalu buat org sedih bila die dikecewakan..huk huk..

dan yang paling takkan lupa.. mestilah.. huk huk.. Abang Tae Kyungggg!! especially ekspressi wajah die yang sgt comeyy!!! aaaaa!!!


oh... abang Tae Kyung!! haahaaa..

p/s : sindrom gila Tae Kyung lagi teruk dari sakit AK skrg ni..hahaha~

5 comments:

rossoneri said...

nasib baik sindrom ni kita dah lepas

PuTRiTeDDy said...

hye cikk AK :)
nnt pg kdai dvd cr dvd korea tu harga dlm 20 hengget 1 cte
depends kat kedai tu n berapa keping dvd tu :)
kdg2 ade kedai jual mahal
kalu yg ori box tu mmg mahal
huhu



by da way,
windu nk tgkk youre beautiful :D
mereka sgt chomey! :D

Citarasa Rinduan said...

kak ayu pun layan citer korea..
dah lah hensom....gile macho...tu dia.....gile2 kan kak ko nie,..hahaha

nabilah_2908 said...

hehe..ok..ok.. :)

hmm...apa kata AK download..pastu burn dlm dvd...then tengok la kt tv.. tu kalau nak save la..hehe..xyh beli yg ori..;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
GiveAway EdY : Awak Busuk!

PinQib said...

ni semua calon3 wat laki qib ni
AK jgn kaco buley x?
hahaha
| Keyword: ROGOL|

Related Posts with Thumbnails