~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, January 24, 2011

Jang Geun Suk dan Nuffnangku~

Assalammualaikum semua!

Maaf laa, AK xbyk masa hari ni. sibuk ya amat, bos pun selalu je ade depan mata, tak mampu curi masa nk update blog..heheeh..

memandangkan hari Isnin ialah hari wajib jenguk nuffnang, maka AK pun nk review skit la nuff AK.. hohhoho padahal xde hape pun.. saje je.. dah lama tak tunjuk nuff...tehee~ gedik!


hah! ambik, mcm2 negara ade.. Sape pulak ade kt Hong Kong tu eh? adakah Aaron Kwok? lalalaal~
Russia, Luthiana, Indon, Netherland, US tu sape lak? hohohohoh.. mcm2 negara eh... xde ke dari Korea @ Jepun? wahahaahah!


ok, beginilah carta AK.. jumlah sebenar rahsia.. sikit sgt, malu nk tunjuk.. hahaha..

carta 1, nama AK sendirik.. aiyoo ade ke yg cari AK ni? cari sebab apa? ada hutang eh... laalalalaa~

pastu Asrap Muslim.. tehee.. BF saya di Malaysia, erk gatai.. hahaahah! mentang2 AK rajin citer pasal die eh..

my bf di mesia

pastu elektrik tu yg tak tahan tu..apekah yg dicarinya elektrik di sini?

yang paling AK tak tahan tentulah JANG GEUN SUK GIRLFRIEND.. ish ish ish.. sudah terang lagi bersuluh kn.. nape tanye lagi.. haahahah!

xpelah, buat yg tatau, meh AK call JGS, tnya dia..meh2..


AK :Hello sayang, org tanya sape GF u, kecik ati i tau.

JGS : alaaa sayang, kan i dah bgtau semua orang, u je di hati i...

AK : ye ke sayang. saranghaeee! (^_^)

JGS : Saranghaeee~

p/s : hahahahahaah. JGS xde org lain selain AK. silalah percaya.

4 comments:

rossoneri said...

lol, keywords kat blog kita pun penuh dengan nama jang geun suk n marry me mary...ameklah jgs tuh, tapi jangan amek ashraf muslim lalalalaa

Prince Halilintar said...

owh..ok..ok..prince pecaya kat AK..hehe

nabilah_2908 said...

hehehe...layan jer la.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

Han.Nee.Saa said...

eh.. rs mr jang pon ckp dialong cmtu kt neesaa gak.. hehehe.. :P
habisla.. bermadu la kitee

Related Posts with Thumbnails