~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, January 12, 2011

Hari Ni Episod Last He's Beautiful T_T

Assalammualaikum semuaa!!!


rindu AK tak? ala AK tau, xde sape rindu. AK je dok membebel sorang2. huk huk.. heheeh.. xpelah, AK bkn nak cakap pasal AK, eh tapi memang tadi AK busy, sebab tu tak dapat update macam selalu. hehehe..

sebenarnya tgh sedih ni, hari ni episod last HE'S BEAUTIFUL  kt 8tv, waaaa!! sedeynyee.. xmo cerita ni abis. waaa.. nak tgk lagi. hmm... 


akan merindui persahabatan mereka.. sob sob.. semua sayangkan Mi Nam walaupun tahu Mi Nam cuma berlakon sebagai lelaki.

Jeremy n Mi Nam
Shin Woo n Mi Nam
Tae Kyung n Mi Nam
walaupun Mi Nam cintakan Tae Kyung n tak dapat terima yang lain, semua masih boleh sayangkan Mi Nam tanpa harapkan balasan. wuuuu sedey.

tapi kalu AK jadi Mi Nam pun AK pilih Tae Kyung.. hahaha.. alaa, citer ni nak abis.. waaa sedey!!!

mesti AK xleh lupa citer ni.. waa

bila Jeremy bwk Mi Nam jln2
bila Shin Woo nyanyi lagu yg sgt sedap!

bila dorg pegi shopping!
bila Mi Nam peluk Tae Kyung!
bila dorg buat muka pelik..hahaha
bila abg Shin Woo bantu Mi Nam
bila dorang nak kenakan He Yi.. hihi
bila terbayang Mi Nam dan Tae Kyung
bila Tae Kyung suka bila Mi Nam suka dia 100%
aaa... akan merindui merekaa!!!


p/s : ade jugak rase nk donlod citer ni, tapi tak menjadi lg. eeheheheeh~

5 comments:

Zqah Ismail said...

lps nie dah tak ada cite korea sbb ade cite cina T____________T

TAK BEST =(

nabilah_2908 said...

sy angkat tngan ngaku rindukan AK...hehee... ;)

sbb AK..sy terikut2 tgk cite ni....erm...sy suka la lelaki macam Tae Kyung tu...keras diluar..lembut di dalam.. :)

lebih kurang je watak dia ni dgn watak Jun Pyo..BOF...i like... ;)

zacky ~786~ said...

lyn cter korea rupanya..
so sweet.. huhu ..

anda kna tag.. btw ! wink ;)

ardinihumaira said...

comel2 la pelakon dia. rasa nak cubit2 :D

fara-D said...

dlu farah tgk member farah dload dlu. time study. gilaaaa! SUKAAA! flying high tgk cite neh! sanggup tuh, tgh wat final project tuuuh (ella tau kan dlu farah kalo study mmg separuh nyawa nak siapkan final project tiap2 sem T_T), bleh kecikkan window sebelah cite ni sebelah wat dwg! HAHAHAHAMPEHKAN!!!? :P

Related Posts with Thumbnails