~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, January 26, 2011

Aku Pink, Kau Merah, ada aku kisah?

Assalammualaikum semua!

semalam cerita pasal lukisan Yani kan? hari ni nak cerita pasal adik AK sorang lagi, ok, namanya Liya a.k.a AdeiyPrince. Liya ni sangat gilakan merah. ntah la kenapa. mungkin sebab kakaknya gila pink, maka dia harus gila kaler selain pink. mungkinkah? mungkinkah?

hehehe.. jom AK kenalkan.


okeh, inilah si merah itu...


ini grup kegemarannya. GILER BATTLE CREW yang memang serba merah.






ini barang2 merahnya yang dia tangkap sendirik. AK curik dr laptop.. huahuahuaaa~


ini beg merah yang AK berikan pada dia sebagai hadiah hari jadi..

tengoklah, pegi supermarket pun cari benda merah..ish3...

p/s : manyak ong aaa ini olang..haahah~

5 comments:

Prince Halilintar said...

AdeiyPrince??adekah adik beradik dgn prince jgk..kahkahkah..abaikan!
AK, ok la tu adik AK suke kaler merah..nk same gak la gan AK kaler merah jgk cume xde jambu je(merah jambu).haha

nabilah_2908 said...

boleh geng dgn sy la kalau mcm ni..

tp minat sy..mudah berubah2..

satu ketika dulu...gila warna pink...lepas tu bertukar purple/merah..

tp skerang ni..seakan2 minat warna hijau lak..huhuh....

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAYANGI PEMBACA ANDA

E.d.Y said...

amboi..merahnya..kalah redmummy...huhu

LiFe KaMi said...

kami suka warna putih dan hitam jer..:)

bole le jd mcm red mummy..hehe

- zuriey - said...

memang minat betul dia color merah

Related Posts with Thumbnails