~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, January 22, 2011

Sticker dan Rumahku~

Assalammualaikum semua!

heee. hari Sabtu biasalah, hari malas sedunia! AK memang takde mood nak keje, tapi tup-tup harini jugak kene siapkan claim, hahaaha.. busy terus AK.. adess...

memandangkan hari ni pun tak ramai yg online, AK pun xmo la celoteh panjang2 sgt. haha~ so hari ni AK nak tayang skit umah AK yang dah gila lekat sticker.. hohohho..

mak AK memang ske lekat stiker, pandai je die nak gubah2 stiker tu bagi cantik.. jom la cuci mata!


hah ni stiker kt ruang tamu..hehehehe~


hah ni stiker dlm bilik. penuh bilik ni dgn rama2 tau.. heheeh.. yang rumput2 tu skrg dh penuh..xdelah sekerat mcm dlm gmbo ni..ini gmbo lama..heheh


hah! yang bawah ni spesel skit..



hehehe.. stiker kt atas ni cuma bunganya.. yang lain AK lukis sendiri.. termasuklah burung yang bertenggek tu.. ok x? heheheeh~ itu katil adik AK yang kecik, Yani~


nampak x? lukisan dan stiker tu sampai keliling dinding..heehehe~ 

skrang ni kt almari kt atas ni pun dh penuh stiker.. skrg AK nak cari stiker mau lekat kt peti ais pulak..hehehe~

8 comments:

nabilah_2908 said...

kalau macma ni..tak payah beli sticker...AK lukis je pun dah cantik.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OK LELAKI IDAMAN

Cik HaRiZa said...

betul2...setuju ngan nabilah...
cantikk!!
AK kreatif juga yerr...
pasni boleh la tempah...hehe

AiDa AzRyN said...

wah.. berseri rumah.. ;D

Prince Halilintar said...

ahalah..mmg cantik..kakak prince klu nampak rama2 tu mesti die nak wat jugak kat bilik die..minat betul die!

PinQib said...

lawa nyew
mhal xx??

Sofia Karim said...

beli mana stiker tu? selalu jugak tengok kt dinding2 rumah org.. hehe

mie said...

menarik..
gue tgk banyak jual skrg..
ehehhee

E.d.Y said...

pergghh..siap ada sticker tu..pernah nampak org jual sticker macam ni...tp xtertarik pun..sbb suka bilik kosng je..huhu

Related Posts with Thumbnails