~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, January 17, 2011

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

Assalammualaikum semua!

wah tetiba je kan. ade pulak soalan ni dalam byk2 soalan 30 days challenges ni. ah wajib jawab ke? ok haruslah.. sape suruh gatal nk buat kn. hehehe..




ok, baik saya mengaku sekarang, saya SINGLE. so haruslah AK bincangkan cmne idup single. hahaha.. lawak pulak rasanya ckp bab feeling di belog ini. ceh mcm xpernah feeling2 kn.

hidup single saya ok, happy, no regrets. heheeh.. ok sebelum tu nak bgtau jugak. AK xpernah ada pengalaman bercinta jugak.. hahaah... tapi AK pakar dalam bab2 cinta.chewah tetiba kau.

hidup single ni seronok sebab masih ada family AK di sisi, n kawan2 yang sama2 single. mujur ramai Bestfren AK yg blum kawen @ ke arah itu, so AK xderlah terasa sgt kn walopun umur dh menjangkau 25 tahun. oh nooo!!!
ini BFF AK mase matrik. cuba teka yg mana nak kawen dulu?

ok percayalah budak kecik ni kawen dl. aku sendiri pun xpercaya. owhh.. (-_-")

hahahaha... hmmm tapi memang tipulah kan kalu tak terfikir, mestilah rasa jugak nak berumahtangga, tapi kalau suruh AK kawen tahun ni, AK xmo lg kot.. tak bersedialah.. aahahaha...

jadi hidup single saya sgt ceria, tak emo, tak sedih sebab blum ade calon. saya sangat happy dengan hidup sy sekarang. titik.

tapi kalu Jang Geun Suk yang dtg haruslah AK terima..whaahaha!

p/s : kwn AK tu kawen bulan Februari ni.. hehe~

4 comments:

ardinihumaira said...

heheee g la ngorat yang ata tu AK ;p

nabilah_2908 said...

hehe...

enjoy ur single life... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
DENDA

rossoneri said...

ohhhh jang geun suk n his dimple~..

biarlah single,xterdesak pun, kalau ada, ada lah datangnya, walaupun dia datang lambat kan...samalah kita, single...hidup biar ceria~

Prince Halilintar said...

ceria lah setiap hari tak kire single ke or tak..yang penting kite hepi ye..hehe

Related Posts with Thumbnails