~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, January 24, 2011

Pelik Bin Ajaib versi Nuffnang~

Assalammualaikum semua!

hape yg pelik ni? hohohoho! tadi lepas tgk analytic, saje la gatal tgn nk tgk earning pulak, walopun tak naik mana. tiba2 terkejut!


sebab pe? sebab blog AK yg agak AK pinggirkan.. hahaah.. blog sekadar di pinggiran la konon2nya, dapat 2 BE serentak! aiyooo! blog ni pulak dapat satu je.. hahaha.. xpelah, rezki2..


cuma pelik la kan, blog yg tak brape ramai org tu leh dpt 2 BE.. hahaha.. blog Coretan Cinta Aliesha Kirana tu walopun AK jrg update, tp byk dpt kunjungan sbb pengaruh cerita Cinta Kirana dl tu kot. hahaha.. so mungkin org selalu tersesat masuk blog tu padahal AK create blog tu sblm citer Cinta Kirana wujud lg..hahaha!

nampaknya kene laaa meriahkan blog tu, adeh.. malas tol.. hahaha.. blog tu sekali skala je AK update, especially ble ade mood nk cakap pasal cinta.. hahaha!

itu belog khas untuk AK cerita pasal Cinta dari sudut pandangan AK..eheheh~

10 comments:

amin said...

BE xsemestinya kene trafic bnyk..huhu

..hizamirahim.. said...

cewah.
tahniah2.
XD

nabilah_2908 said...

blog sy....dua2 dh xde BE..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

- zuriey - said...

rezki2..alhamdulillah..saya nya be dah stop..caner ntah nak dapatkan balik

Prince Halilintar said...

rezeki AK la tu..congrats =)

E.d.Y said...

wow..best tu...dah lama BE baru xmuncul2

asybedazzle said...

hehe, kadang2 mmg mcm tu, blog yg kita tak guna sngt dpt bnyak BE. :) btw hye!

Farhan Zulhusmi said...

keep it up...insyaallah....akan boleh move...move n move...amin....

mie said...

itu la..
gue bloglist pun jadi camtu..
eheheee

LiFe KaMi said...

murah rezeki tu..
tahniah..:)

Related Posts with Thumbnails